Lucek (Inero Anpami Line*PL) i Nori Agilis Cattus

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

ten, tego... wiecie! to jego pierwsza miłośc. A ja jestem w szoku, bo w pierwszej chwili myslałam, że to pierwsza para butów, która Lucenty pogryzie. A tu proszę jakie przytulasy <mrgreen>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Lila jast cudowna <serce>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Mam nadzieję, że Lucek nie okazał się zdrajcą i ukochał Twoje buty , a nie np. koleżanki :-D
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

moje ci one <serce> chorowałam na nie od czerwca!
mały królik

Post autor: mały królik »

Lucuś wygląda rozkosznie, a teraz ty będziesz miała dobry powód żeby kupować kolejne butki, w końcu to z myślą o kotku przecież ;-))

jeśli można spytać to gdzie takie ładne buciki zostały zakupione? <mrgreen>
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

sklep wojas.

Swoją drogą chyba bedę musiałą Luckowi jakąś karę dac. opuscił sie chłopina. Dzisiaj w nocy pożarła mnie chmara kmarów. A paniczyk zamias polowac na nie, to uprawiał styl grzbietowy u nasw lóżku :-/
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

Anka pisze:sklep wojas.

Swoją drogą chyba bedę musiałą Luckowi jakąś karę dac. opuscił sie chłopina. Dzisiaj w nocy pożarła mnie chmara kmarów. A paniczyk zamias polowac na nie, to uprawiał styl grzbietowy u nasw lóżku :-/
styl grzbietowy <lol>

ja wczoraj ratowałam od zguby swierszcza, takiego z 7 cm. :-D
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Anka pisze:sklep wojas.

Hehe, Bono czasami rzuci się na komara, ale generalnie chyba uważa, że muchy są ciekawszą zdobyczą (więcej białka <lol>), więc również jesteśmy pokąsani :-x
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

Kot cudowny, butki śliczne, dziecię urocze.
A to że komara złapać nie ma komu... Ee.. Szczegół <mrgreen>
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Lucuś nas po prostu rozpaskudził, bo w poprzednie lato sam obskakiwał wszystko, co latające, doatkowo pająki <mój bohater <serce> >
Kiedyś go zastałam ledwo żywego rano w umywalce. Przeraziłąm się, że chory, a on po prostu był zdechły po całonocnym polowaniu na cmy, bo pańcia się kąpała przy otwartym oknie :-)

A w tym roku owsze poluje na komary, ale nie wszystkie.
Ogólnie zauwazyłam, że Lucek podjada upolowane muchy, inne fruwajątka i pająki. Ale nie wszystkie. Są takie żyjątka, które zauwazy itd, ale obchodzi z daleka. Byc może ich zapach go ostrzega by nie jeśc. I tak sie dzieje w tym roku z komarami. Zauwazyłąm, że tych gryzących są jakby dwa rodzaje. Te zwyczajne i takie zupełnie malutkie. I tych mniejszych nie tyka wcale. Wręcz odgania łapą, jak się zbliżą, ale NIE poluje.
ODPOWIEDZ