Bazyl i Teoś
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- animru
Dzięki dziewczyny, ale w porównaniu do niektórych rocznych kocurów tutaj na forum to Bazylek chudzielec
ale nieważne. Najważniejsze dla mnie jest to, żeby już nam nie chorował. Powiem Wam, że po tych przychodach to codziennie przyglądam mu się uważnie, a jak tylko śpi za długo, to od razu mam serce w gardle <shock>
Czy wasze koty też mają słabość do... taśmy klejącej? Ja nie wiem, co jest w tym kleju, ale mój Bazyl to ocipiał na punkcie taśmy <rotfl>
Czy wasze koty też mają słabość do... taśmy klejącej? Ja nie wiem, co jest w tym kleju, ale mój Bazyl to ocipiał na punkcie taśmy <rotfl>
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Elwira
Hmmm.... Tak się zastanawiam, ale taśmy nie pamiętam, chyba nawet nie miały w zasięgu. Chociaż wczoraj widziałam jak się bawią workiem, i ciągały go właśnie za małą zieloną taśmę, która wcześniej oklejała worek, żeby z niego rzeczy nie wypadły, taka mała jak przy niektórych zapakowanych krojonych chlebach... A tak normalnie to jeszcze raz widziałam jak moja Śnieżka, w sumie nie raz tylko pare razy jadła gumkę recepturkę, i wszystkie zabawki wiszące na gumkach jakie miałam kupione specjalnie dla kotów, są teraz zniszczone, bo ona je przegryza (przeżuwa) <diabeł> . Ale mięsa surowego to nie chce żućanimru pisze: Czy wasze koty też mają słabość do... taśmy klejącej? Ja nie wiem, co jest w tym kleju, ale mój Bazyl to ocipiał na punkcie taśmy <rotfl>
Ps: wolę nie wiedzieć co by było gdyby moje koty dorwały się do jakiegoś kleju <shock> ....
<rotfl>
- animru
To ja tylko dam znać, że żyjemy :->
Bazylowi sierść odrasta, nie widać już blizny, Teodor waży już 5,600, zapasy codziennie uskuteczniane, wszystko w porządeczku :-)
STO LAT DLA TEODORA, BO DZISIAJ KOŃCZY 10 MIESIĘCY!
Pańcia nie ma teraz czasu na robienie zdjęć, bo we czwartek obrona pracy magisterskiej (po czterech latach od zakończenia studiów <lol> chyba jestem rekordzistką, ale wcześniej dzieci mi nie dały) także trzymajcie kciuki mocno bo się trzęsę ze strachu! <shock>
(a do tego mam ładną anginkę, ach
)
Bazylowi sierść odrasta, nie widać już blizny, Teodor waży już 5,600, zapasy codziennie uskuteczniane, wszystko w porządeczku :-)
STO LAT DLA TEODORA, BO DZISIAJ KOŃCZY 10 MIESIĘCY!
Pańcia nie ma teraz czasu na robienie zdjęć, bo we czwartek obrona pracy magisterskiej (po czterech latach od zakończenia studiów <lol> chyba jestem rekordzistką, ale wcześniej dzieci mi nie dały) także trzymajcie kciuki mocno bo się trzęsę ze strachu! <shock>
(a do tego mam ładną anginkę, ach
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent