Bazyl i Teoś

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Proszę nie mówić nic złego na temat figury Bazyla, bardzo ładnie kotek wygląda.
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

Dzięki dziewczyny, ale w porównaniu do niektórych rocznych kocurów tutaj na forum to Bazylek chudzielec :) ale nieważne. Najważniejsze dla mnie jest to, żeby już nam nie chorował. Powiem Wam, że po tych przychodach to codziennie przyglądam mu się uważnie, a jak tylko śpi za długo, to od razu mam serce w gardle <shock>

Czy wasze koty też mają słabość do... taśmy klejącej? Ja nie wiem, co jest w tym kleju, ale mój Bazyl to ocipiał na punkcie taśmy <rotfl>
Awatar użytkownika
animru

tfuuu - "przygodach" oczywiście <lol>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

a ile tak z ciekawości waży Bazyl??
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

animru wylizuje klej z tasmy? po zostaw taśme w zasięgu Lucka, a najlepiej taką szeroką, biała, to murowane wylizywanie kleju. i glośny mrukot. narkoman jeden!
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

animru pisze: Czy wasze koty też mają słabość do... taśmy klejącej? Ja nie wiem, co jest w tym kleju, ale mój Bazyl to ocipiał na punkcie taśmy <rotfl>
Hmmm.... Tak się zastanawiam, ale taśmy nie pamiętam, chyba nawet nie miały w zasięgu. Chociaż wczoraj widziałam jak się bawią workiem, i ciągały go właśnie za małą zieloną taśmę, która wcześniej oklejała worek, żeby z niego rzeczy nie wypadły, taka mała jak przy niektórych zapakowanych krojonych chlebach... A tak normalnie to jeszcze raz widziałam jak moja Śnieżka, w sumie nie raz tylko pare razy jadła gumkę recepturkę, i wszystkie zabawki wiszące na gumkach jakie miałam kupione specjalnie dla kotów, są teraz zniszczone, bo ona je przegryza (przeżuwa) <diabeł> . Ale mięsa surowego to nie chce żuć :(.... Jak miałam drapak z wiszącymi kulkami, to zostały tylko resztki grubych gumek na których te kulki wisiały :/....

Ps: wolę nie wiedzieć co by było gdyby moje koty dorwały się do jakiegoś kleju <shock> ....
<rotfl>
Awatar użytkownika
animru

To ja tylko dam znać, że żyjemy :->
Bazylowi sierść odrasta, nie widać już blizny, Teodor waży już 5,600, zapasy codziennie uskuteczniane, wszystko w porządeczku :-)

STO LAT DLA TEODORA, BO DZISIAJ KOŃCZY 10 MIESIĘCY! :tort:

Pańcia nie ma teraz czasu na robienie zdjęć, bo we czwartek obrona pracy magisterskiej (po czterech latach od zakończenia studiów <lol> chyba jestem rekordzistką, ale wcześniej dzieci mi nie dały) także trzymajcie kciuki mocno bo się trzęsę ze strachu! <shock>
(a do tego mam ładną anginkę, ach :-o )
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

To głaski dla Teodorka wielko-kota :kotek:
A dla Ciebie wielkie kciuki na czwartek <ok> na pewno się uda :-)
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

animru, kciuki będę bardzo trzymać :ok: Zapewniam Cię, że nie jesteś rekordzistką.
A dla Teodorka, wiadomo co :tort: dużo zdrowia!
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

wszystko będzie ok
Zablokowany