Ishi Moon river*PL , Kropka i Szczęściarz vel Rzysio

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
staffi
Kontakt:

Ishi Moon river*PL , Kropka i Szczęściarz vel Rzysio

Post autor: staffi »

Przedstawiam wam moje przecudowne trio :

Ishi Moon river*PL to 8 letni kocur rasy exo,jest wspaniałym przyjacielem i towarzyszem. Jego środowiskiem,po którym się porusza,jest tylko mieszkanie i balkon,kocur nie wychodzi na dwór. Jest kotem rodzinnym, jak wszystkie osobniki tej rasy, kocha swoich właścicieli,za to obcych nie toleruje (chowa się jak najdalej i wychodzi dopiero jak sobie pójdą). Ma swój charakter,za który bardzo go cenię,jest bardzo inteligentny,umie "komendy" : "hop" , "chodź" , " szukaj Neli (fretki)" , "gdzie są ptaki?" ( przy tym zawołaniu zawsze wskakuje na parapet i patrzy na paki za oknem. Nie jest szkodny,nie chodzi po meblach (tylko po łóżku i fotelach) , gdy raz powie se mu "nie wolno" ,kot drugi raz nie popełni tego samego błędu.
Ishi,zwany po domowemu "Pecik" (od ang. słowa "Pet's" co oznacza przyjaciela lub ulubieńca). Jest kocurem wystawnym, zdobył 3 medale + tytuł championa na wystawach międzynarodowych w Warszawie.

Kompanem zabaw Ish'ka jest fretka Nela,którą bardzo kocha i nigdy nie odmawia jej zabaw w ganianego.

Ishi to cudowny kot,nikogo jeszcze w życiu nie podrapał.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Szczęściarz, zwany Rzysiem, to ok. 1 roczny kocurek mix persa,który jest z nami już 3 miesiące. Został uratowany przeze mnie z domu,w którym żył z 30 innymi kotami, które (jak i on) były chore i chude.Kocur niestety całe swoje życie spędził pod łóżkiem,schowany i wystraszony. Gdy do nas trafił miał koci katar,bał się człowieka jak ognia, miał chore ząbki i był przeraźliwie chudy.Dziś,po ciężkiej pracy i ciągłym przyzwyczajaniu , kocur jest nie do poznania. Jest normalnej wagi,zdrowym,chodzącym w pozycji wyprostowanej kocurem,który jest oddany,łagodny i lubi być głaskany, ponadto jest wybrednym obżartuchem. Chętnie wychodzi na dwór i bawi się z Kropką.

Obrazek
Obrazek

Kropka to przepiękna, ok. 5 miesięczna kotka. Dostałam ją od znajomego moich rodziców. Jest to czysty dachowiec, ma dłuuugi ogon, który czasem jej przeszkadza i bardzo grube jak na kociaka łapki. Kropusia jest przyjazna i łagodna,choć przy zabawie lubi lekko gryźć Chętnie biega po dworze,w przyszłości mam nadzieję,że będzie łowić myszki,których u nas na podwórku wiele.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Witam na forum :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Witam Ciebie i wszystkie Twoje zwierzaki :-)
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Kropka naprawdę jest przepiękna <serce> Witam Twoje kochane trio :-)
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Witaj :) głaski dla futerek
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

witam i ja

Kropka jest przecudowna
Miziaki dla ogonków :kotek:
anias

Post autor: anias »

Witamy całą gromadkę a szczególnie kocurka (mam kotkę brytyjkę również z tej hodowli)
:kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
bajewka
Hodowca
Hodowla: Bajbri*Pl
Kontakt:

Post autor: bajewka »

Jaka świetna para-miziaki
Marina

Post autor: Marina »

Witajcie :-)

Wszystkie futerka śliczne, ale Rzysio to kroczy jak czarna pantera.

:kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

I ja witam wszystkie koteczki :-) :kotek:
Rzysio ma niesamowite białe wąsiska i skarpetki <serce>
Zablokowany