Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Morusek to faktycznie taki trochę nietoperz z wielkimi uszkami. A Tosiek z miną "ale o co tyle krzyku, ja też jestem fajowy" <lol>
Tosieńku, tak to jest, że jeak młodsze wkracza do domku, to starsze szybko musi dorosnąć. Ale powiem Ci na uszko, że on też kiedyś będzie w takiej sytuacji. ;-))
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

REWELACYJNE KOTY!!!! Portreciki mega :ok: Z moruska wielki słodziak <zakochana> , a Tosiek prezentuje się jak poważny Pan Kot <lol>
kotku

Post autor: kotku »

Bardzo dziękuję za zachwyty nad moim małym nietoperzem i zazdrosnym tygryskiem <mrgreen> Koty po całym dniu wrażeń wybudziły się dopiero późnym wieczorem, więc noc miałam pełną niespodzianek, ale i tak wstawałam o piątej więc przynajmniej nie zaspałam.

Maga - jesteście zawsze mile widziani, więc wpraszajcie się albo przyjeżdżajcie jak najczęściej. Zabawki cały czas na topie, ale już nie ma walk - Tosiek nie musi się prezentować, więc znowu pozwala małemu na wszystko.

Ale jestem dumna, że mam takie piękne i profesjonalne zdjęcia urwisów!
Pozdrawiamy.
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Cuuudne, Morusek ma taka fajną czarna bródkę <serce>
Ja sie pochwale że jutro tez będę miała kocie maleństwo..... na tymczasowo !
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

kotku pisze: Maga - jesteście zawsze mile widziani, więc wpraszajcie się albo przyjeżdżajcie jak najczęściej. Zabawki cały czas na topie, ale już nie ma walk - Tosiek nie musi się prezentować, więc znowu pozwala małemu na wszystko.
hmmm...
jakby to delikatnie napisać...
juz dziś Magdę "okrzyczała", że jak to tak do Zuzy, do Tośka i Moruska beze mnie???? NO JAK???!!!
kotku

No właśnie... jak to?! Madziula - pokaż im, że też potrafisz! :)) Czekam z otwartymi ramionami, kawą, herbatą i przedstawicielami rasy uni-bengal i kot antybrytyjski. <mrgreen>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

No a ja? Czemu ja to mam do wszystkich tak daleko? ;-(
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Marzenko przyjeżdżaj zabiorę Cię do Zuzy :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

madziulam2 pisze:Marzenko przyjeżdżaj zabiorę Cię do Zuzy :)
Madziula ja chyba się w październiku musowo na delegację znowu zgłoszę. No przecież tyle kotów do odwiedzenia mam w tym Krakowie, że mi czasu braknie.
Maga pewnie będzie miała już jakieś małe kuleczki, Twoich Gabrysiów jeszcze nie widziałam, no i jeszcze cudnego Moruska i Tośka obowiązkowo na listę muszę wpisać <mrgreen>
kotku

Hurra! Hurra! To ja moje służbowe ciasto upiekę specjalnie na tę okazję :-) A październiki ostatnio piękne są.. takie złoto jesieniowe. I Kraków wtedy tak ślicznie wygląda... <gwiżdże>
Zablokowany