PUFA

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
nikaxx

Post autor: nikaxx »

cały dzień śpi pod kołderką :-( doopką do mnie odwrócona chyba ma focha
Awatar użytkownika
nikaxx

Już jest dobrze :-) chwilowa niedyspozycja to była.(mam taką nadzieję)
Zrobiła się bardziej towarzyska włazi na kolana śpi na głowie mojego małża albo na moich pleckach.Ma bardzo dużo do powiedzenia. Ciągle coś gada zazwyczaj do siebie <lol>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Znaczy idzie ku lepszemu :-) :kotek:
mały królik

Post autor: mały królik »

nikaxx, tak sobie poczytuję twój wątek Pufowy już od paru dni i nie mogę momentami, świetna ta twoja kicia <mrgreen> mam nadzieję, że zdrówko już dopisuje. A jak tam aklimatyzacja w nowym domku przebiega?
Awatar użytkownika
nikaxx

chyba dobrze powoli ale do przodu.Moja zołza pyskata się zrobiła i zamiast drzemki uskuteczniać w ciągu dnia to przyjdzie i się nagada. Fajnie to robi: zeskakuje z parapetu i już gada żebym widziała że idzie jak nie reaguję to pac mnie łapką z wyrazem pyszczka pt : a Ty mnie znowu nie słuchasz. Jak na to nie zareguję to zaczyna miauczeć prosto do ucha a jak to nie skutkuje to jest wyjście awaryjne miauczeć prosto w twarz na to zawsze zareaguję <lol> Taka zrzędliwa stara żona z niej z tych dwocipów opowiadanych przez facetów przy piwie <lol>
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Ty się ciesz, że masz taką towarzyską ta Zołzunię <lol> . Myślę, że nie jedna osoba by sobie życzyła takiego rozgadanego Wstręciucha :kotek:
mały królik

Post autor: mały królik »

Vanicca pisze:Ty się ciesz, że masz taką towarzyską ta Zołzunię <lol> . Myślę, że nie jedna osoba by sobie życzyła takiego rozgadanego Wstręciucha :kotek:
no właśnie, ja cały czas żywię głębokie nadzieję, że moja kicia po całkowitej aklimatyzacji też będzie taka towarzyska :)
Awatar użytkownika
bajewka
Hodowca
Hodowla: Bajbri*Pl
Kontakt:

Post autor: bajewka »

Ale gaduła z niej :-)
Awatar użytkownika
nikaxx

dziewczyny właśnie wróciłam do domu a Pufa znowu biegała z brudnymi portkami. Winowajcy w kuwecie nie znalazłam qpale jak marzenie czy to możliwe że Pufa zapomniała jak się gacie czyści :-(
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Nie mam pojęcia od czego to zależy... :-| Ja przyłapuję Haritę z bobkiem przyklejonym do portek (całkiem często) a mimo to gaci nigdy nie miała brudnych... <hm>
Zablokowany