YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL
Sztama pełną gębą między futerkami <zakochana> <zakochana> a taki miały ciężki początek, super pracę musiałaś z nimi wykonać <pokłon>

- Malena
Ulcia z tą "sztamą" to u nas różnie bywa, raz jest sielanka, a innym razem spojrzenie "spod byka" i łapy w ruch, albo ganianie się po domu i skoki na czyjąś głowę (najczęściej YogusiaPyzowePany pisze:Sztama pełną gębą między futerkami <zakochana> <zakochana> a taki miały ciężki początek, super pracę musiałaś z nimi wykonać <pokłon>![]()
zabójcze spojrzenia... (kolejnych zdjęć, na których łapy poszły w ruch Wam nie pokażę

Nie chciałabym zapeszyć, ale ostatnio Carmelce nieco się poprawiło. Widzę, że Trovet z jagnięciną jej służy (a dopiero niecałe 3 tygodnie go je), dużo mniej się drapie, rany na szyi się zagoiły, już nawet wszystkie strupki i złuszczony naskórek udało się delikatnie wyczesać z sierści, a łyse placki pomału zarastają futerkiem. Bardzo bym chciała żeby na tym się skończyły nasze kłopoty, ale niestety Trovet który służy Carmelce wybitnie nie służy Yogusiowi
Napisałam na doktor Tęczy, niestety jeszcze nie odpowiedziała (są ferie może ma urlop, a może mój e-mail nie doszedł) pisałam o problemie z Carmelką, a teraz z Meluśką jest dużo lepiej za to z Yogusiem gorzej

- asiak
- Agilisowy Rezydent
Kochaniutkie futerka <zakochana> <zakochana>
- dagusia
Kciukasy za Carmelcie <ok> <ok> <ok> żeby dalej wszystko ładnie się goiło oraz kciukasy za Yogusia <ok> <ok> <ok> żeby nie było rewolucji kuwetkowych po karmie :-) Moze jak tak ciężko im razem dogodzić to kupić te karmidła na chipa?
Po zdjeciach nie widać, żeby cokolwiek było źle, kociaste piękne jak zawsze <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Po zdjeciach nie widać, żeby cokolwiek było źle, kociaste piękne jak zawsze <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Jeju.. Zawsze coś
Biedactwo
Malenko, ale koty wyglądają tak pięknie i kwitnąco, że ciężko odgadnąć aby cokolwiek im dolegalo <zakochana>
Ależ one piękne <serce> wspaniałe
Trzymam kciuki aby sprawy się poukładaly
Biedactwo
Malenko, ale koty wyglądają tak pięknie i kwitnąco, że ciężko odgadnąć aby cokolwiek im dolegalo <zakochana>
Ależ one piękne <serce> wspaniałe
Trzymam kciuki aby sprawy się poukładaly
- Malena
Dagusiu ja już myślałam o tych karmidłach na chipa, tylko jak zobaczyłam tą cenę to mnie zmroziło
dwa karmidła to wydatek 900 zł, jak to usłyszał mój TŻet to stwierdził, że dobrze by było żebyśmy my na siebie wydawali tyle kasy co ostatnio idzie na koty...
- dagusia
No faktycznie cena masakra <shock>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Madziu, Carmelcia i Yoguś jak zwykle przepiękni. <serce> <serce> <serce> <serce> Bardzo się cieszę, że Księżniczce się poprawiło i smucę jednocześnie, że Yoguś ma problemy z kupką.
A chłopaki czekają z utęsknieniem na Ciocię Madzię.
A chłopaki czekają z utęsknieniem na Ciocię Madzię.
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Malenko
Przykro mi, ze problemow ciag dalszy, chociaz ciesze sie z poprawy u Carmelci.
Jesli karma nie sluzy Yogisiowi to niestety chyba musicie wrocic do starej. Problem z tym straszny, ja wiecznie
zongluje miskami z karma i wiem, co to znaczy
Kotki sliczne, jak zawsze, no i z tego co piszesz, to niezle z nich lobuzy <shock> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jesli karma nie sluzy Yogisiowi to niestety chyba musicie wrocic do starej. Problem z tym straszny, ja wiecznie
zongluje miskami z karma i wiem, co to znaczy
Kotki sliczne, jak zawsze, no i z tego co piszesz, to niezle z nich lobuzy <shock> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Teraz zauważyłam jakie Yogus ma super sterczące futeteczko pod światło. Na ostatnich zajęciach pięknie to widać <zakochana> <zakochana>