*Kostek*Sonia*Rominka*

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Re: *Kostek*Sonia*Rominka*

Post autor: PyzowePany »

Powiedzieć o nim "przepiękny" to jakby nic nie powiedzieć... <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Czy Kostuś dałby się pogłaskać cioci Uli, jakby przypadkiem była w okolory <gwiżdże> <mrgreen> ?
aurora80

Post autor: aurora80 »

A gdzie się podziewacie?
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Ulka, Ty ich więcejnie strasz, ze przyjeżdżasz bo Elyza zniknęła z forum i jeszcze koty zabrala :haha: :haha: :haha:

Elsa, Ty się nie bój, wracaj, widziałam Ule w realu, nie ma się czego bać, no chyba że boisz się, że koty podwędzi <lol> Ach ta polska gościnność <rotfl>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Chwila nieobecności i z człowieka zaraz niegościnnego zrobią <roll>

Obwieszczam wszem i wobec, że nasze drzwi stoją dla Was WSZYSTKICH otworem! :roza: Jakieś tylko hasło rzućcie, abym mogła koty na czas wyczesać i tyle mi potrzeba, abym była przygotowana na wizyty osób z ulubionego forum <mrgreen> Przyznaję, że na wiadomości messengerowe odpisuję regularnie, ale tak to jest, że FB jest bardziej mobilny i dopada mnie po prostu w telefonie, stąd łatwiej mnie tam znaleźć ;-))

Na urlopie byłam, od poniedziałku powrót do pracy, szkoła mojej córki, a z nią oczywiście obowiązki i tak jakoś czasu brak na towarzyskie spotkania forumowe ;-( Zdjęć specjalnie nie mam, może na szybko te 3 wrzucę, które robiłam Sonii, aby wyprodukować dla Lilii kartkę z życzeniami urodzinowymi.

P.S. Kociaki mają się bardzo dobrze, są zdrowe, broją i rozmiękczają serca <serce> Jutro opiszę Wam śmieszną historię, a tymczasem się ściemnia, ja mam trening na siłowni i jeszcze mnie tam nie ma :-/////

Pozdrowienia kochane! <serce> :roza: <serce>

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

<pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Charlotte

Post autor: Charlotte »

Cudeńko <mrgreen>
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

elsa pisze:]

Obrazek
Bez zaglądania w rodowód widać, że to kot z Britabby <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

PyzowePany pisze:Bez zaglądania w rodowód widać, że to kot z Britabby <zakochana> <zakochana> <zakochana>
O tak! <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Zgadzam się! <zakochana> <zakochana> <zakochana>

A paczajcie na to <mrgreen> Dziadek wnuczki się nie wyprze <mrgreen>

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Tak, to prawda, Sonia to typowy pączuś z Britabby <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>

Dziadek mocne ma te geny <zakochana> Jacy podobni <shock> <zakochana> <zakochana>
Zablokowany