*Kostek*Sonia*Rominka*

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
elsa

Re: *Kostek*

Post autor: elsa »

Truskawka pisze:Śliczne koteczki Elso, no i rezydent piękny. My też przeżyliśmy stratę kotka, odszedł na FIP po miesiącu.
Pani Dorotko obdarzyła nas dwoma dziewczynkami. Z mojej perspektywy mogę powiedzieć, że chociaż są siostrami, to teraz kiedy dorosły chodzą własnymi drogami i bardzo przydały się półeczki (takie kocie ścieżki), które zainstalowaliśmy w pokojach. Może kiedyś w przyszłości wypróbujecie taki pomysł.
Bardzo mi przykro, to straszna choroba i chyba nigdy nie zapomnę tych dni, kiedy walczyliśmy o zdrówko kociaka...Nasz zaczął chorować po 6 tygodniach od przywiezienia z hodowli. Nataszka często go wspomina, to jednak był jej pierwszy wymarzony kociak. No ale życie toczy się dalej i teraz możemy znowu uśmiechać się i cieszyć ze wspaniałych futer <serce>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Kudłata :mdleje: <serce> :mdleje: <serce> :mdleje: <serce> :mdleje:

Ale najbardziej Rudej Ci zazdroszczę <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>

Pora zmienić nazwę wątku <gwiżdże>
Awatar użytkownika
elsa

Dziękuję! <serce> W rankingach popularności idą łeb w łeb, i jedna i druga ma swoją grupę fanów <zakochana>

A właśnie, zapomniałam! Poproszę o nazwę: *Kostek*Sonia*Rominka*

<pokłon>
Awatar użytkownika
Dominikana

Post autor: Dominikana »

Ojej jakie cudeńka u Ciebie zawitały <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> Przepiękne <zakochana> Trzymam kciuki za Kostka <ok> mam nadzieję, że szybciutko odnajdzie się w nowej sytuacji :-) Zdjęcia piękne.
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Gratuluje elsa , są piękne ale kremóweczka <serce>
Awatar użytkownika
Natashas

Post autor: Natashas »

Miło się czyta, przyjemnie się patrzy :kotek: :kotek:
Z Twojego wątku Elsa można nie wychodzić tak tu fajnie <serce>
Awatar użytkownika
Aleex
Kontakt:

Post autor: Aleex »

Dziewczyno! Jakie cuda się u Ciebie dzieją! <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>

Kostek - cu-dow-ny <serce> <serce> <serce> <serce>

Biedactwo na pewno się stresuje przyjazdem dziewczynek :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

A księżniczki PIĘKNE (dwie kocie i jedna ludzka) <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Gratuluję dokocenia :kwiatek:
Awatar użytkownika
elsa

Hej Hej!

Muszę przyznać, że takiego entuzjazmu się nie spodziewałam, jest mi baaardzo miło, no i raźniej, bo wsparcie naprawdę się przydaje! <serce>

Dziewczynki miały dzisiaj kontakt z Kostkiem, w sumie to przez cały dzień miały do dyspozycji całe mieszkanie i jego samego. Kostek był czujny, nie spuszczał z nich oka, chodził, rejestrował każdy ruch. Wieczorem próbował dominować, gdy zaczął nerwowo podbiegać uznałam, że dosyć konwenansów i czas wrócić na pokoje, każdy swoje. Myślę, że kociczki przyjęły to z ulgą, bo pomimo luźnego nastawienia do sytuacji i Kinga, nie miały komfortu swobody. Idę zaraz je popieścić, no i czas na spanie. No ale z racji tego, że udało mi się strzelić kilka fot Soni (akurat odpoczywała), to uraczę Was nimi czy tego chcecie czy nie :mimbla:
Awatar użytkownika
elsa

Sjesta <serce>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A Rominka była dzisiaj mało uchwytna, co nie znaczy, że łatwo jej odpuszczę <mrgreen>

Obrazek
Awatar użytkownika
iwus

Post autor: iwus »

Rominka to piękna dziewuszka, ale ruda Sonia... Cudo!!! <serce> I nieustające głaski dla Kostusia :-) :kotek:
Zablokowany