*Kostek*Sonia*Rominka*

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Aleex
Kontakt:

Re: *Kostek*Sonia*Rominka*

Post autor: Aleex »

:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Przyłączam się do zachwytów <serce> <serce> <serce>

CUDOWNIE u Was - cudowne koty, cudowne zdjęcia, cudowny klimat.

Pozdrawiamy, Aga, Hugo i Maniuś :)
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

alakin pisze:Ale nas rozpieszczasz tymi zdjęciami :-D
Oby tak dalej !

Piękne te Twoje futerka <zakochana>
I widać ze atmosfera juz spokojniejsza ...bo o tym ze córa w siódmym niebie to juz nie wspomnę . WIDAĆ <tańczy> <tańczy> <tańczy>

Głaski dla ślicznotek i królewicza :kotek: :kotek: :kotek:

Ciekawe jakie ubrania włożyć by tyle kolorów kłaków zamaskować <lol> <lol> <lol>
Oj tak, atmosfera jest naprawdę bardzo dobra! Kostek jak tylko dziewczynki wstaną zaczyna je szorować jęzorkiem, jaki to jest cudowny widok! <zakochana> Twardziel Kostek okazujący czułość... <zakochana> Wcześniej myślałam, będzie dobrze, jak będą się po prostu akceptować, a tu takie rzeczy się dzieją <mrgreen>

A ubrania najlepiej kolorowe <lol>

anex pisze:Elsa, wpisuję się na listę wiernych fanów Twojej futrzastych! Są piękne, a jeszcze piękniej uwieczniasz je na zdjęciach, które mają taki ciepły i pełen spokoju klimat. Te ostatnie, z córeczką, z unoszącym się w powietrzu kurzem - dla mnie mistrzostwo... <serce>

<serce> <serce> <serce>

Bardzo, bardzo dziękuję! Jest mi niezmiernie miło i polecam się! <pokłon>

Ciepła chmurka Rominka jest moim <zakochana> . No zobaczcie same, że identyczna w tym rondelku: http://toasterdog.com/files/WarmClouds.JPG
O nooo <mrgreen> Rominka niczym obłoki <zakochana> I ona taka jest w dotyku i w zachowaniu <serce> Obłoczek mały! :roza:

dagusia pisze:WOW mowe mi odebrało <shock> <shock> <shock>

CUDOWNIEEEEEE u WAS <zakochana> <zakochana> <zakochana>
:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Wiesz, tak sobie myślę, że jak by dać CI do ofocenia najbrzydszego kota na świecie, to w Twoim obiektywie byłby bardzo ładny. Świetnie robisz fotki i superaśnie je się ogląda :-D

głaski dla maluszków :kotek: :kotek: :kotek:

ps mam taki sam drapak :ok:
Ojej, dziękuję <oops> Ja tak lubię robić zdjęcia, cieszę się ogromnie, że się podobają! <serce>

Drapak przypadł dziewczynkom do gustu, Kostek ma go w nosie 8-) Ze swojego starego korzystał dość często, a ten nie jest dla niego zbyt atrakcyjny, wydaje mi się, że Kostek to tradycjonalista i zwolennik najprostszych rzeczy <mrgreen>

Aleex pisze::mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Przyłączam się do zachwytów <serce> <serce> <serce>

CUDOWNIE u Was - cudowne koty, cudowne zdjęcia, cudowny klimat.

Pozdrawiamy, Aga, Hugo i Maniuś :)
<pokłon> Dziękuję za wszystkie komplementy i w podzięce przesyłamy moc głasków dla kotełków :kotek: a dla miłej Pańci serdeczne pozdrowionka! :kwiatek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Przepiękne fotki i do tego takie cudne modele <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

:hammer: a tutaj co tak cicho?
Awatar użytkownika
elsa

No cicho, bo dopadł mnie permanentny brak czasu i jakaś jesienna melancholia, żeby nie powiedzieć depresyja <roll>

Natomiast u kotów można rzec sielanka <mrgreen> To znaczy nie jest tak, żeby było wyłącznie różowo, ale już od wczoraj Kostek zaprzestał wieczornego kotłowania z dziewczynami. Do żadnej zabawy nie można było go zachęcić, wołami by nie zaciągnął, ale za to wspaniałymi obiektami były Romka i Sonia <wsciekly> Bywało tak, że nie dawał im spokoju, więc trza było eksmitować go do oddzielnego pokoju, gdzie noc spędzał z Nataszką razem z nią w łóżku. Za dnia było poprawnie, tylko na wieczór chłopak się rozkręcał. Właśnie wczoraj nastąpił przełom i darował sobie te "szczeniackie zapędy" 8-) W ciągu dnia jest i love, przytulanie i czyszczenie futra jęzorem, ale to tylko z Sonią, Romka zgrywa niedostępną, hihi <lol> No dziewczyny też nie są kryształowe, bo potrafią się ze sobą kotłować, ale też i cudnie bawić <serce> wczoraj obie popychały piłeczkę w torze, raz jedna łapką pac, raz druga, słodkie to na maksa! No one w ogóle są słodkie, kochane, grzeczne i takie rozkoszne, że często nie umiem się od nich odkleić. Oj, tak sobie uzmysłowiłam, że i od Kostka również, w sumie to na zmianę głaszczę, całuję i przytulam te moje futra kochane <serce> Ech, kocham to moje stado! Rominka to taka laleczka, niby niepozorna, ale Sonii nie odpuści, gdy coś nie jest po jej myśli. No i traktorzystka z niej, ta to chyba mruczy na akord <serce> Sonia jest baaardzo zwinna, po drapaku wspina się jak Spider-Man, ma precyzyjne ruchy rasowego akrobaty, no i ten jej pysio słodki, od którego nie mogę się odkleić, hihi :roza:

No dobra, nie zanudzam, idę popatrzeć na Wasze futra, póki wena trzyma <mrgreen> Foty mam, jakżeby miało być inaczej <oops> Po południu wrzucę co nieco :)
Awatar użytkownika
elsa

A tu Kościa pod ręką mam, świeżutki, niedzielny <mrgreen>

Obrazek
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Jak zwykle cudowny <zakochana>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Cudny misio <zakochana> :kotek:
kotku

Post autor: kotku »

Kostek jaką ma brodę <shock> <zakochana> Idealna na zimę. Bo u nas już zima ;-(
No to czekamy do popołudnia na zdjęcia. W sumie już po 13 więc nie wiem... niecierpliwię się.
Awatar użytkownika
elsa

kotku pisze:Kostek jaką ma brodę <shock> <zakochana> Idealna na zimę. Bo u nas już zima ;-(
No to czekamy do popołudnia na zdjęcia. W sumie już po 13 więc nie wiem... niecierpliwię się.
Muszę sprecyzować, że po południu to oznacza wieczorem <oops> Będę dzisiaj w domu późno, bo Nataszka wymyśliła sobie, że chce chodzić na taekwondo, więc zajęcia mamy popołudniowe <roll> Kryza Kostkowa pięknie rośnie, ofutrza się mocno, na tyle, że co niektórzy posądzają go o to, że jest gruby <wsciekly> W Gdańsku dzisiaj ładnie, słońce, rześko ale przyjemnie...a kysz zimo, ja nie chcę jeszcze, tak przynajmniej do grudnia trzymaj się od nas z daleka! :mimbla:

dziękujemy Ciocie za miłe słowa :roza:
Zablokowany