August

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Re: August

Post autor: yamaha »

Znalazlam nawet "drukowane na szkle", efekt musi byc super.... (trudniej obrazek zmienic z tylu, to fakt <lol> ale musi wygladac extra, bo wtedy juz zadnych krzywizn na scianie nie ma).
Chyba zaczne sie mocno rozgladac, u nas tez.... (tylko rozmiary sa stosunkowo "male" z tego co narazie znalazlam, mnie by sie caly spory kawal sciany w takim szkle drukowanym od spodu podobal...)
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

to jeszcze wygooglaj szklaną mozaikę i bedziesz miala pelnie szczescia :)
Awatar użytkownika
Aga12

Post autor: Aga12 »

A wracając do kotka,to chciałam powiedzieć,że jest śliczny i słodziutki.Nawet krzaczasta brew jest piękna u niego :ok:
A szyby na ścianach - piękna sprawa.Moi rodzice mają też w kuchni coś takiego i podświetlane delikatnym pomarańczowym wężem świetlnym od tyłu.Daje naprawdę fajny efekt szczególnie w nocy,jak ktoś nie lubi egipskich ciemności.Zrobili jednak tylko jeden błąd.Początkowo zamówili do kuchni szybę mleczną niehartowaną.A ta szyba jest przy kuchence,no i pewnego pięknego dnia podczas gotowania szyba pękła tuż przy zaczepie i piękna rysa poszła przez całość.Musieli wszystko wymienić.Tym razem zamówili hartowaną szybę.Przepraszam za <offtopic>
Awatar użytkownika
Kaszmirek

Post autor: Kaszmirek »

Nasz Auguścik został zapisany na czwartek na zabieg jajeczny. Będzie miał 6 miesięcy, wet powiedział mężowi, że z reguły czeka się do 7 miesiąca, ale ja już nie dam chyba rady. Czytałam że koty różnie dojrzewają, ale nasz chyba należy do tych wczesnych, jego mocz zmienił zapach na tak niesamowicie intensywny, że padamy <oops>. Czy źle robimy że już idziemy na zabieg? Proszę o rady bardziej doświadczonych... dodam że naszego kochanego Gizmulka - poprzedniego brytka kastrowaliśmy jak miał ok 7-8 miesięcy, ale w porównaniu z Augustem to Gizmo miała perfumowany mocz chyba ;)
pozwólcie na małe wspominki
.......a Gizmuś był taki:
Obrazek

...tęsknie za nim....
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Nie ma się co martwić :-)
Większość hodowców kastruje już kilkunastotygodniowe kocięta.
:ok:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

tymabri pisze:to jeszcze wygooglaj szklaną mozaikę i bedziesz miala pelnie szczescia :)
<mrgreen> A nie, za to to bardzo dziekuje, ale na pewno nie skorzystam.
Mam bardzo osobiste zdanie na temat szklanej mozaiki : ciezko mi cos paskudniejszego sobie na scianie wyobrazic <lol>.
Wybitnie i na 100% NIE. ;-))

Sorry za ten budowlany <offtopic> , obiecuje, ze juz koniec. ;-))
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Śliczny kocuro :kotek:
Trzymam kciuki za zabieg, a że 6 miesięcy to nie ma się co przejmować, można już kastrować bez problemu :ok:
Awatar użytkownika
lenka29

Post autor: lenka29 »

Śliczny August <zakochana> Kawal kota z niego <mrgreen>

Trzymamy kciuki za jutrzejszy zabieg <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Kaszmirek

Post autor: Kaszmirek »

Mam pytanie, chodzi mi o pręgi Augusta, jego mama to Lexie Indawall*PL bri d 22 a tata Charlie Aquaforta*PL bri h w rodowodzie mam wpisane że jest "e" ale pręgi ma dość mocne, czy jest szansa że one zostaną już takie ? czy wtedy powinien być np e 22?
Awatar użytkownika
lenka29

Post autor: lenka29 »

Jak August po zabiegu ? Już pewnie zapomniał, że w ogóle coś takiego miało miejsce ? :-)

Ja swoją maleńką przed chwilą zostawiłam w klinice... łzy cisnęły mi się do oczu jak na mnie patrzyła gdy wychodziłam.
Zablokowany