*Kostek*Sonia*Rominka*

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Re: *Kostek*Sonia*Rominka*

Post autor: manita »

yamaha pisze:Kudlata na lonie natury :mdleje: :mdleje: :mdleje:
to fakt, robi wrażenie. Ile ona ma tych "kudłów" <shock>
edytaagata

Post autor: edytaagata »

Jak zwykle brak słow. Jest mi trudno pisać w tym watku, bo co??? cudne jak zawsze??? no ale tak :cudne jak zawsze!!
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

anex pisze:yy..co ja miałam? A, wiem. Zemdleć: :mdleje:
O to to, lepiej bym tego nie ujęła :D

:mdleje:
<serce> <zakochana>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>

Rewelacyjna sesja! Kosek obłędny, a dziewczynki cudnie eteryczne! KOCHAM
Awatar użytkownika
anex

Post autor: anex »

alakin pisze:Ja już nie wiem, czy te koty są takie piękne ...czy wszystko w Twoim obiektywie wychodzi doskonałe <hm> :-?
Cudne <serce> <serce> <serce>
Elsa, to może zrobiłabyś zdjęcia jakiejś dżdżownicy, jak już będziesz hasać po ogrodzie? Zobaczymy wtedy i porównamy, czy to magia obiektywu, czy może bardziej cudnej gromady futrzaków..? ;) <rotfl>
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

anex pisze:
alakin pisze:Ja już nie wiem, czy te koty są takie piękne ...czy wszystko w Twoim obiektywie wychodzi doskonałe <hm> :-?
Cudne <serce> <serce> <serce>
Elsa, to może zrobiłabyś zdjęcia jakiejś dżdżownicy, jak już będziesz hasać po ogrodzie? Zobaczymy wtedy i porównamy, czy to magia obiektywu, czy może bardziej cudnej gromady futrzaków..? ;) <rotfl>
Albo pajaka hehe bo większość z nas się ich boi więc to będzie dobre porównanie :haha:

z "przykroscia" stwierdzam, że to jednak koty są takie ladne ale test musi być <mrgreen>
Awatar użytkownika
Aleex
Kontakt:

Post autor: Aleex »

PRZEPIĘKNE - wszystko: córcia, koty (i zdjęcia) <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

No kurde litości nie masz kobieto :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Cudowności, śliczności, piękności, w totka nie graj, limit szcześcia wykorzystalaś <diabeł>
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
gloria

Post autor: gloria »

Cudne koty i zdjęcia! Zazdroszczę tej kociej klęski urodzaju!!!
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Dzieci rosną jak na drożdżach <shock>
Przecudowne kociaste na łonie natury <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Zablokowany