Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Fajnie, że Tosiek wrócił, normalnie za nim tęskniłam! <serce>
Muszę się zapisać do fan clubu Tośka! A jeśli jeszcze taki nie powstał, to trzeba go koniecznie powołać.
Meg też na działce postanowiła wejść do wersalki. Wszyscy myśleli, że wykorzystała moment nieuwagi i salwowała się ucieczką. A ja bałam się otwierać wersalki w pokojach, bo miałam stracha, że ją jeszcze zgniotę! A jak się odważyłam, to tak się zakamuflowała w pościeli, że szukaliśmy jej dalej przez dwie godziny! W końcu jak ją "wygrzebałam" to miała taką szczęśliwą minkę, że nic tylko kota u....ć (wstaw prawidłową odpowiedź uściskać, albo udusić!). ;-)) :-) Sorry za <offtopic>
monika§

Post autor: monika§ »

Joanna P. pisze:Tosiek, kochany dziki tygrysie, nie zmieniaj się, bo jesteś super <zakochana>
podpisuję się obiema rencami <mrgreen>
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

<zakochana> dobrze znow na Toska popatrzec :)
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

i ja dawno u Tośka nie byłam <mrgreen>
chyba Bronka do Tośka wyślę na naukę pisania relacji z wycieczek ... <mrgreen>
bomba <ok>
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Kotku nie wiem czy Tosiek jest gruby ?,nasza kotka bardzo podobna do Tośka waży 4,40 i nie jest za gruba,niektóre kocury mogą być duże nawet te nasze dachowe :-)
kotku

Post autor: kotku »

Hej Jasminko

W mojej ocenie nie jest gruby chociaż jak siedzi jest troszkę "gruszkowaty" ;-)) Dla mnie Tosiek jest najpiękniejszy w całej wsi i cieszę się, że jest duży. Może jeszcze urośnie <lol> <gwiżdże>
TŻ się nabija, ale weterynarz powiedział, że waga jest dobra i wcale nie zbyt duża.
Może będę miała brysiowego lamparta? Coś jak połączenie tygrysa z niedźwiedziem zakamuflowanego na dachowca? Hmmm... nie wiem gdzie tu umieścić jego abisyńskie i bengalskie przymioty.
Pozdrowienia.
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- oj Tośku, tośku, aleś ty wyrósł,,,,pewnie geny bengalskie się odzywają i będziesz jeszcze większy...bo lamparty są całkiem całkiem......
- miło się na ciebie patrzy bo kocurro z Ciebie piękne...no i wspaniale, że się dorwałeś do kompa.....może częściej będziesz nam pisał relację??? :-) - czyta się Ciebie wspaniale - głaski przesyłamy :kotek:
Awatar użytkownika
aneby

Post autor: aneby »

To może jakieś zdjęcie, na dowód, ze Tosiek jest w sam raz - nie za chudy, nie za gruby ;-))
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Ja tam lubie duże koty wiec bym sie cieszyła, że tak rośnie, wage ma akurat do swojego wieku.
kotku

Post autor: kotku »

aneby pisze:To może jakieś zdjęcie, na dowód, ze Tosiek jest w sam raz - nie za chudy, nie za gruby ;-))
Ze zdjęciem będzie teraz problem gdyż azaliż aczkolwiek i ponieważ nie ma mnie obecnie w domu zbyt często... postaram się jakoś może w poniedziałek?
Zablokowany