Podarowana Misia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

asiunia0312 pisze:
Miss_Monroe pisze:a na jaki kierunek się wybierasz? jeśli można spytać? ja natomiast za trzy tygodnie składam pracę magisterską <lol>
W takim razie powodzenia na obronie :ok:
Myślałam o geodezji, ale zdecydowałam się na ten kierunek po wyborze przedmiotów z których będę zdawać maturę. I nie wiem czy się dostanę :-/ . Ewentualnie zarządzanie.
Masz może jakieś propozycje po czym można łatwiej (niż po innych kierunkach) dostać pracę? A może orientujesz się jak to jest w NY <mrgreen> ?
w sensie pracy w NY czy studiów? powiem tak, wizę mi i mężowi załawiła moja mama, która tam pracuje. Mamy też inną sytuację troszkę, bo mamy w NY otwartą jedną "filię" firmy. Przez to, że regularnie jeździmy i a co ważniejsze wracamy <lol> nie będzemy mieć problemu z jej przedłużeniem. Niestety "krzywo" patrzą na młode osoby, szczególnie po studiach które starają się o wizę i niestety często jej odmawiają <zły>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Chyba bardziej chodzi mi o pracę w NY. Wiem, że wizę zarobkową trudno dostać. Byłam już raz w NY, na wizę turystyczną którą dostałam na rok (chyba dlatego, bo byłam za mała). Ale myślę, że jeśli pojadę jeszcze parę razy to potem nie będzie takich wielkich problemów. A zaproszenie mogę mieć w każdej chwili.
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

no dobrze... a ja się pytam, gdzie nowe zdjęcia Misi <lol> ?
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

Hmm... Ja też czekam na nowe zdjęcia :)...
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

i ja <mrgreen>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Ja również chętnie pooglądam :foto:
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Siedzimy w domku zestresowani... Misia jest u Weta na sterylizacji. Oddaliśmy ją w dobre ręce, ale i tak się boimy. Nie długo będziemy się zbierać żeby być przy niej jak się obudzi.

Wredna małpa w nocy otworzyła sobie metalową puszkę z karmą... na całe szczęście było tam bardzo mało karmy. Nie wiedziałam że to taki sprytny łakomczuszek :)
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

zaciskam mocno kciukasy <ok> doskonale rozumiem te nerwy, bo sama kilka dni temu przez to przchodziłam :-) na pewno będzie dobrze i teraz Ty będziesz miała takiego gołego busia do całowania <mrgreen>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Mocno trzymam kciuki za Misie i za Was <mrgreen> na pewno będzie wszystko dobrze :kotek: :hug:
Awatar użytkownika
zuzuzanta

Post autor: zuzuzanta »

Trzymam kciuki <ok> , my przechodziliśmy przez to tydzień temu
Zablokowany