Furminator

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Zablokowany
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

ja też mam ten mały - jest wystarczający, ale nie wiem jakby było z większym ... :-|
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

ja to się zastanawiałam szczerze nad jeszcze mniejszym dokładnie "xs", który ma szerokość 3,2 i nie wiem czy nie byłby za wąski..
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

myślę że ten 4,5 będzie OK - bo kicia jeszcze urośnie ...
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

nawet nie wiem, czy mu to przypadnie do gustu, ale przy TAKIEJ ilości wypadającej sierści.. z rozety to kłębuszki wyjmuję :-|
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Mniejszy to już byłby za mały. Ten 4,5 cm jest taki w sam raz.
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Dzięki dziewczyny, kupuję :-)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Furminator kupiłam taki jak ma Danusia i Sonia.. udało mi się zdobyć go taniej niż w Zooplusie za 60 zł z wysyłką <klaszcze> jak dotrze to dam znać, czy Bentley mnie nie znienawidził <lol>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Miss_Monroe pisze:Furminator kupiłam taki jak ma Danusia i Sonia.. udało mi się zdobyć go taniej niż w Zooplusie za 60 zł z wysyłką <klaszcze> jak dotrze to dam znać, czy Bentley mnie nie znienawidził <lol>
Ja to nie wiem, furminator tańszy, drapak prawie za free, nie za dobrze Ci <lol> <mrgreen> ??
Też tak chcę ;-(

Przepraszam za <offtopic>
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Nakręciłyście mnie na ten furminator i do dziś nie wiedziałam jakie to ustrojstwo wspaniałe <mrgreen> Z Nikusia to tyle sierści że chyba poduchę zrobię. Boję się tylko że wyjdzie z niego łysolek. Feliks za to nieufny,nie bardzo mu to pasuje.
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

asiunia0312 pisze:
Miss_Monroe pisze:Furminator kupiłam taki jak ma Danusia i Sonia.. udało mi się zdobyć go taniej niż w Zooplusie za 60 zł z wysyłką <klaszcze> jak dotrze to dam znać, czy Bentley mnie nie znienawidził <lol>
Ja to nie wiem, furminator tańszy, drapak prawie za free, nie za dobrze Ci <lol> <mrgreen> ??
Też tak chcę ;-(

Przepraszam za <offtopic>
Głupi ma szczęście... te powiedzenia <lol> Na allegro był wystawiony taki sam jak w Zooplus w oryginalnym opakowaniu. Był kupiony przez kogoś w ciemno ale dla Owczarka, to chyba nie te "gabaryty" Furminatora <lol> Dla siebie nigdy nie mogę takiej okazji trafić, tylko dla Bentley'a <lol>
Zablokowany