Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

yamaha pisze:<lol> no moze nie przesadzajmy z ta grzecznoscia.... :->
Oburzona mina i "jak tylko mnie puscisz, to stad zmykam" opisuja dosc dokladnie wczorajsze wieczorne czesanie <lol>
Ważne, że się dała wyczesać. To już jest dobry krok i mam nadzieję, że będzie coraz lepiej i... częściej <ok>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Kamiko pisze:Jaki przyrząd dokładnie Missy choć trochę zaakceptowała , bo muszę zacząć przyzwyczajać moja małą Quintessę .
Tego typu (moje jest troszke inne, ale takiego samego typu) :
http://www.sklep-labrador.pl/pielegnacj ... -2406.html
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Podobnym wyczesuję berneńczyka :-D

Głaski dla cudnej Missy :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

No, zanosi sie na "ciekawy" week-end !
Jedziemy do tesciow (gdzie jest "Choupette", 5-letnia kicia swieta birmanska, ktora juz "znacie"). Oczywiscie zabieramy Missy (po krotkim zastanowieniu, bo przeciez dopiero od 3 tygodni jest u nas, wiec moze nie tak najlepiej od razu ja z domu, do ktorego dopiero co sie przyzwyczaila, zabierac... ale na 3 dni przeciez samej jej nie zostawimy!).
Dajcie, dziewczyny, jakies "dobre porady" : czy na przyklad lepiej ja zamknac w jednym pokoju w domu tesciow? Czy dac wszedzie biegac ? Czy od razu "dopuscic" do kontaktu z Choupette czy najpierw 1 dzien sama zostawic ?
Boimy sie troche, ze bedzie "przerazona"... jak zapewnic jej "mily week-end" z nowa kolezanka ? :-|
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

yamaha pisze:No, zanosi sie na "ciekawy" week-end !
Jedziemy do tesciow (gdzie jest "Choupette", 5-letnia kicia swieta birmanska, ktora juz "znacie"). Oczywiscie zabieramy Missy (po krotkim zastanowieniu, bo przeciez dopiero od 3 tygodni jest u nas, wiec moze nie tak najlepiej od razu ja z domu, do ktorego dopiero co sie przyzwyczaila, zabierac... ale na 3 dni przeciez samej jej nie zostawimy!).
Dajcie, dziewczyny, jakies "dobre porady" : czy na przyklad lepiej ja zamknac w jednym pokoju w domu tesciow? Czy dac wszedzie biegac ? Czy od razu "dopuscic" do kontaktu z Choupette czy najpierw 1 dzien sama zostawic ?
Boimy sie troche, ze bedzie "przerazona"... jak zapewnic jej "mily week-end" z nowa kolezanka ? :-|
poszukaj na forum, bo jestem pewna, że jest gdzieś wątek o tego "typu" sytuacji, tylko nie wiem gdzie dokładnie <lol>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

"Nasi użytkownicy napisali 163238 postów, tematów 1861"
Wiem, ze to nie w moim poscie, zostalo mi raptem - bagatela - przelecenie 163.237 pozostalych <lol>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

yamaha pisze:"Nasi użytkownicy napisali 163238 postów, tematów 1861"
Wiem, ze to nie w moim poscie, zostalo mi raptem - bagatela - przelecenie 163.237 pozostalych <lol>
tutaj :-D viewtopic.php?t=2044
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

I jeszcze >>> TUTAJ <<< warto zerknąć.
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

<pokłon> dziekuje, dziewczyny !
Spotkania z Choupette "sprobujemy" (jakby sie cos dzialo, to oczywiscie je oddzielimy), Ale jest tez kwestia tego, ze przedtem, jak tesciowie jechali na wakacje, to nasz dom za "hotel" Choupette sluzyl. Teraz, jak jest Missy, to nie wiemy czy nadal bedziemy mogli tak robic....
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Zobaczysz jak się będą dogadywały. Poza tym jak Choupette będzie u was na wakacje, to musicie liczyć się z tym, że Missy będzie rezydentką i może bronić swojego terytorium mimo, że już się znają. Najlepiej przed wyjazdem teściów weźcie ją na parę dni, żeby zobaczyć jak się zachowują. ;-))
Powodzenia w ten weekend <ok>
Zablokowany