Ważne, że się dała wyczesać. To już jest dobry krok i mam nadzieję, że będzie coraz lepiej i... częściej <ok>yamaha pisze:<lol> no moze nie przesadzajmy z ta grzecznoscia.... :->
Oburzona mina i "jak tylko mnie puscisz, to stad zmykam" opisuja dosc dokladnie wczorajsze wieczorne czesanie <lol>
Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY
- asiunia0312
- yamaha
- Genius Loci
Tego typu (moje jest troszke inne, ale takiego samego typu) :Kamiko pisze:Jaki przyrząd dokładnie Missy choć trochę zaakceptowała , bo muszę zacząć przyzwyczajać moja małą Quintessę .
http://www.sklep-labrador.pl/pielegnacj ... -2406.html
- yamaha
- Genius Loci
No, zanosi sie na "ciekawy" week-end !
Jedziemy do tesciow (gdzie jest "Choupette", 5-letnia kicia swieta birmanska, ktora juz "znacie"). Oczywiscie zabieramy Missy (po krotkim zastanowieniu, bo przeciez dopiero od 3 tygodni jest u nas, wiec moze nie tak najlepiej od razu ja z domu, do ktorego dopiero co sie przyzwyczaila, zabierac... ale na 3 dni przeciez samej jej nie zostawimy!).
Dajcie, dziewczyny, jakies "dobre porady" : czy na przyklad lepiej ja zamknac w jednym pokoju w domu tesciow? Czy dac wszedzie biegac ? Czy od razu "dopuscic" do kontaktu z Choupette czy najpierw 1 dzien sama zostawic ?
Boimy sie troche, ze bedzie "przerazona"... jak zapewnic jej "mily week-end" z nowa kolezanka ?
Jedziemy do tesciow (gdzie jest "Choupette", 5-letnia kicia swieta birmanska, ktora juz "znacie"). Oczywiscie zabieramy Missy (po krotkim zastanowieniu, bo przeciez dopiero od 3 tygodni jest u nas, wiec moze nie tak najlepiej od razu ja z domu, do ktorego dopiero co sie przyzwyczaila, zabierac... ale na 3 dni przeciez samej jej nie zostawimy!).
Dajcie, dziewczyny, jakies "dobre porady" : czy na przyklad lepiej ja zamknac w jednym pokoju w domu tesciow? Czy dac wszedzie biegac ? Czy od razu "dopuscic" do kontaktu z Choupette czy najpierw 1 dzien sama zostawic ?
Boimy sie troche, ze bedzie "przerazona"... jak zapewnic jej "mily week-end" z nowa kolezanka ?
- Miss_Monroe
- Moderator
poszukaj na forum, bo jestem pewna, że jest gdzieś wątek o tego "typu" sytuacji, tylko nie wiem gdzie dokładnie <lol>yamaha pisze:No, zanosi sie na "ciekawy" week-end !
- Miss_Monroe
- Moderator
tutajyamaha pisze:"Nasi użytkownicy napisali 163238 postów, tematów 1861"
Wiem, ze to nie w moim poscie, zostalo mi raptem - bagatela - przelecenie 163.237 pozostalych <lol>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
I jeszcze >>> TUTAJ <<< warto zerknąć.
- yamaha
- Genius Loci
<pokłon> dziekuje, dziewczyny !
Spotkania z Choupette "sprobujemy" (jakby sie cos dzialo, to oczywiscie je oddzielimy), Ale jest tez kwestia tego, ze przedtem, jak tesciowie jechali na wakacje, to nasz dom za "hotel" Choupette sluzyl. Teraz, jak jest Missy, to nie wiemy czy nadal bedziemy mogli tak robic....
Spotkania z Choupette "sprobujemy" (jakby sie cos dzialo, to oczywiscie je oddzielimy), Ale jest tez kwestia tego, ze przedtem, jak tesciowie jechali na wakacje, to nasz dom za "hotel" Choupette sluzyl. Teraz, jak jest Missy, to nie wiemy czy nadal bedziemy mogli tak robic....
- asiunia0312
Zobaczysz jak się będą dogadywały. Poza tym jak Choupette będzie u was na wakacje, to musicie liczyć się z tym, że Missy będzie rezydentką i może bronić swojego terytorium mimo, że już się znają. Najlepiej przed wyjazdem teściów weźcie ją na parę dni, żeby zobaczyć jak się zachowują.
Powodzenia w ten weekend <ok>
Powodzenia w ten weekend <ok>