Witchowa Nina, Merlin Czarodziej i [*] Rysiek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Witcha

Post autor: Witcha »

no Nina to tak koło mnie - ja do kuchni po wodę ona za mną, ja do kibelka, ona za mną - też mnie pilnuje

a jak sie jej zaśpi mocniej i ja jej zniknę to to mnie woła na cały dom... muszę to kiedyś nagrac bo słowo daję że brzmi to jak mama ;p;p;p
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Piękne :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

sierpniowska pisze: a jak sie jej zaśpi mocniej i ja jej zniknę to to mnie woła na cały dom... muszę to kiedyś nagrac bo słowo daję że brzmi to jak mama ;p;p;p
Wiem o czym mówisz bo moja też krzyczy "mama" <lol>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

prześliczne koty <zakochana>
Awatar użytkownika
Witcha

Ania_83 pisze:
sierpniowska pisze: a jak sie jej zaśpi mocniej i ja jej zniknę to to mnie woła na cały dom... muszę to kiedyś nagrac bo słowo daję że brzmi to jak mama ;p;p;p
Wiem o czym mówisz bo moja też krzyczy "mama" <lol>
ale najsmieszniejsze jest to że to tylko do mnie tak krzyczy, jak innych szuka to klasyczne miau wydaje z siebie, a jak mnie to wlasnie dwie sylaby... nawet dzieci sie śmieją ze kot mamy szuka :D
Awatar użytkownika
Witcha

Rysiek zapatrzony - uwielbiam to zdjęcie

Obrazek

ach te upały...
Rysiek znalazł chłodne miejsce - betonowe schody... czekają na remont, a kot korzysta ;)

Obrazek

potem testował umywalkę, tę samą, która na pierwszej stronie jest okupowana przez Ninoczkę

Obrazek

nawet sobie podgłówek zorganizował... i spał w niej "chwile"

Obrazek

Ninuś spełnił moją prośbę i nawet chwile popozował, ale fotografowanie czarnego kota jest jak fotografowanie czarnej dziury...

Obrazek

prawda? dobrze ze się światło od futra odbija, to cokolwiek widać...

Obrazek

Nina zapatrzona ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Śliczne koteczki, a jakie futerka mają piękne <zakochana>
Awatar użytkownika
Witcha

koty się zarumieniły w podzięce za komplement ;) tylko nie widać bo futro przykrywa, ale czy te oczy mogą kłamać???

futro jest niezłe rzeczywiście, ale czytam wytrwale wątek o furminatorach... bo futro jest tez w pościeli, w zupie, w ziemniaczkach a ostatnio syn skomentował, mamo futro Ryśka jest nawet w basenie (miejskim oczywiście!!! i oddalonym od nas o jakies trzy km)
Awatar użytkownika
Giovanna

Post autor: Giovanna »

Piękne! Ostatnio coś się w kudłaki zapatrzyłam, ale ta czarnulka też chwyta za serce! Ale jej futro lśni!
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

sierpniowska pisze:koty się zarumieniły w podzięce za komplement ;) tylko nie widać bo futro przykrywa, ale czy te oczy mogą kłamać???

futro jest niezłe rzeczywiście, ale czytam wytrwale wątek o furminatorach... bo futro jest tez w pościeli, w zupie, w ziemniaczkach a ostatnio syn skomentował, mamo futro Ryśka jest nawet w basenie (miejskim oczywiście!!! i oddalonym od nas o jakies trzy km)
Koty śliczne <zakochana> ! Polecam Furminator, włosów Bentley'a z oczu i buzi nie wyciągam odkąd go mam i sierść się nawet poprawiła <mrgreen>
Zablokowany