Witchowa Nina, Merlin Czarodziej i [*] Rysiek
- Witcha
- Miss_Monroe
- Moderator
- Witcha
ale najsmieszniejsze jest to że to tylko do mnie tak krzyczy, jak innych szuka to klasyczne miau wydaje z siebie, a jak mnie to wlasnie dwie sylaby... nawet dzieci sie śmieją ze kot mamy szukaAnia_83 pisze:Wiem o czym mówisz bo moja też krzyczy "mama" <lol>sierpniowska pisze: a jak sie jej zaśpi mocniej i ja jej zniknę to to mnie woła na cały dom... muszę to kiedyś nagrac bo słowo daję że brzmi to jak mama ;p;p;p
- Witcha
Rysiek zapatrzony - uwielbiam to zdjęcie

ach te upały...
Rysiek znalazł chłodne miejsce - betonowe schody... czekają na remont, a kot korzysta ;)

potem testował umywalkę, tę samą, która na pierwszej stronie jest okupowana przez Ninoczkę

nawet sobie podgłówek zorganizował... i spał w niej "chwile"

Ninuś spełnił moją prośbę i nawet chwile popozował, ale fotografowanie czarnego kota jest jak fotografowanie czarnej dziury...

prawda? dobrze ze się światło od futra odbija, to cokolwiek widać...

Nina zapatrzona ;)

ach te upały...
Rysiek znalazł chłodne miejsce - betonowe schody... czekają na remont, a kot korzysta ;)

potem testował umywalkę, tę samą, która na pierwszej stronie jest okupowana przez Ninoczkę

nawet sobie podgłówek zorganizował... i spał w niej "chwile"

Ninuś spełnił moją prośbę i nawet chwile popozował, ale fotografowanie czarnego kota jest jak fotografowanie czarnej dziury...

prawda? dobrze ze się światło od futra odbija, to cokolwiek widać...

Nina zapatrzona ;)

- Witcha
koty się zarumieniły w podzięce za komplement ;) tylko nie widać bo futro przykrywa, ale czy te oczy mogą kłamać???
futro jest niezłe rzeczywiście, ale czytam wytrwale wątek o furminatorach... bo futro jest tez w pościeli, w zupie, w ziemniaczkach a ostatnio syn skomentował, mamo futro Ryśka jest nawet w basenie (miejskim oczywiście!!! i oddalonym od nas o jakies trzy km)
futro jest niezłe rzeczywiście, ale czytam wytrwale wątek o furminatorach... bo futro jest tez w pościeli, w zupie, w ziemniaczkach a ostatnio syn skomentował, mamo futro Ryśka jest nawet w basenie (miejskim oczywiście!!! i oddalonym od nas o jakies trzy km)
- Miss_Monroe
- Moderator
Koty śliczne <zakochana> ! Polecam Furminator, włosów Bentley'a z oczu i buzi nie wyciągam odkąd go mam i sierść się nawet poprawiła <mrgreen>sierpniowska pisze:koty się zarumieniły w podzięce za komplement ;) tylko nie widać bo futro przykrywa, ale czy te oczy mogą kłamać???