Podarowana Misia
- Miss_Monroe
- Moderator
no w koooooooooooooooooooooooooooooooońcu doprosiłam się zdjęć <gwiżdże> <tańczy> Misia prześliczna:) próbowałaś jej zmyć jakoś "tą tłustą plamę" z futerka? A co do innego koloru sierści, która odrasta po sterylce <shock> to nie mam pojęcia. Powinna się wypowiedzieć na ten temat jakaś doświadczona osoba
Piesek jest u was? Jak Misia na niego reaguje? Ja wzięłam swojego psa z fundacji, która ratuje zaniedbane zwierzęta i Juicy też dyszała przez kilka dni, ponoć tak pies odreagowuje nowe miejsce zamieszkania, sytuację i stres jaki był z tym związany.
-
kotku
No, też muszę to napisać - W KOŃCU
Niestety ja również nie znam się na plamkach, sierściach i innych, ale na pewno zaraz ktoś mądry podsunie jakiś pomysł.
Misia słodka - najbardziej podoba mi się jej mina gdy poluje na jedzenie <zakochana>
I dużo głasków dla pieska, mam nadzieję, że się szybko zadomowi. I że wszyscy zakochacie się w sobie z wzajemnością. 
Misia słodka - najbardziej podoba mi się jej mina gdy poluje na jedzenie <zakochana>
- asiunia0312
- gosiaczek8807
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Agnes
Piękna i dzielna dziewczynka
wydaje mi się, że ktoś tu na forum już kiedyś pytał, o futerko które w innym kolorze odrastało... niestety nie pamiętam jaką otrzymał odpowiedź, mojej małej odrósł normalny biały puszek, nie było jodyny ani niczego co mogło zmienić kolor <roll> a piesio cudnego ma pycholka, ciesze się, że znalazł dobry dom :-) pozdrawiam i głaski przesyłam 
- asiunia0312
- asiunia0312
Też chyba to kojarzę i była odpowiedź, że to od słonka, bo kocio dużo się wygrzewał i futerko robiło się rude :-P . Ale Misia unika słonka więc nie wiem, może rzeczywiście przy sterylce użyli jakiegoś płynu który odbarwił futerko, ale tego innego koloru futerka jest coraz więcej. Dzisiaj byliśmy w klinice, po wpis do książeczki zdrowia, ale ni było tego weta który robił sterylkę.Lumi pisze: wydaje mi się, że ktoś tu na forum już kiedyś pytał, o futerko które w innym kolorze odrastało...