Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem
-
kotku
Hehehe! Dziewczyny! Kota mi demoralizujecie! Chyba go nie dopuszczę do komputera bo nie daj Boże przeczyta te wszystkie pomysły <lol>
Kosanna nie wpadłabym na to, że Tosiek może być zrównoważony, ale bardzo się cieszę, że tak wspaniale się zachował. Z typową dla kociej rasy wyższością <mrgreen>
Kamiko - wakacje dłuższe u dziadków, wakacje dłuższe... nie mam jak tego zorganizować. A nie wyobrażam go sobie samego przez miesiąc gdziekolwiek. Beze mnie. Zapłakałabym się z tęsknoty.
Buziole!
Kosanna nie wpadłabym na to, że Tosiek może być zrównoważony, ale bardzo się cieszę, że tak wspaniale się zachował. Z typową dla kociej rasy wyższością <mrgreen>
Kamiko - wakacje dłuższe u dziadków, wakacje dłuższe... nie mam jak tego zorganizować. A nie wyobrażam go sobie samego przez miesiąc gdziekolwiek. Beze mnie. Zapłakałabym się z tęsknoty.
Buziole!
- Miss_Monroe
- Moderator
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Giovanna
Oglądam Tośka chętnie w każdych okolicznościach, więc tak z ciekawości: dlaczego akurat śpiącego?Ania_83 pisze:No dobra my tu gadu gadu, pitu pitu a ja mam takie małe życzenie - chciałabym zobaczyć zdjęcia Tośka śpiącego. Ja rozumiem że on ma ADHD i takie tam ale spać kiedyś też musi. Np jak zwija się w kuleczkę. Czy się nie zwija? <mrgreen>
- Ania_83
A bo lubie patrzeć na śpiące kiciusie. Są wtedy takie słodkie !! <zakochana>Giovanna pisze:Oglądam Tośka chętnie w każdych okolicznościach, więc tak z ciekawości: dlaczego akurat śpiącego?Ania_83 pisze:No dobra my tu gadu gadu, pitu pitu a ja mam takie małe życzenie - chciałabym zobaczyć zdjęcia Tośka śpiącego. Ja rozumiem że on ma ADHD i takie tam ale spać kiedyś też musi. Np jak zwija się w kuleczkę. Czy się nie zwija? <mrgreen>
Ale oczywiście nie śpiące fotki też uwielbiam oglądać -żeby nie było :-P
- Giovanna
-
kotku
Kochane...
Gdy Antoni przyszedł do mnie walczyć o dom, według weterynarza miał już około trzech miesięcy. Oznacza to, że lipiec jest czasem jego narodzin. Chciałabym więc tutaj, w jego skromnym wątku, złożyć mu najserdeczniejsze życzenia
I powiedzieć mu, że bardzo, bardzo go kochamy i cieszymy się, że właśnie nasz dom wybrał sobie jako swoje marzenie.
Oby był z nami jak najdłużej i dalej tak rozrabiał <zakochana>
Jak tylko wpuściłam go na oddział, zaraz po tym gdy się wyspał na kanapie, postanowił pokazać, że ma w sobie gen tarzana:
Taki był kiedyś malutki!
Wierzyć się nie chce, ale kiedyś naprawdę mieścił się do tego koszyka:
Teraz już może się całkiem nie mieści, ale to w dalszym ciągu jego ukochana miejscówka:
No i wiadomo... śpiący Tosiek dla Ani_83
Pozdrawiamy! <serce>
Gdy Antoni przyszedł do mnie walczyć o dom, według weterynarza miał już około trzech miesięcy. Oznacza to, że lipiec jest czasem jego narodzin. Chciałabym więc tutaj, w jego skromnym wątku, złożyć mu najserdeczniejsze życzenia
Oby był z nami jak najdłużej i dalej tak rozrabiał <zakochana>
Jak tylko wpuściłam go na oddział, zaraz po tym gdy się wyspał na kanapie, postanowił pokazać, że ma w sobie gen tarzana:
Taki był kiedyś malutki!
Wierzyć się nie chce, ale kiedyś naprawdę mieścił się do tego koszyka:
Teraz już może się całkiem nie mieści, ale to w dalszym ciągu jego ukochana miejscówka:
No i wiadomo... śpiący Tosiek dla Ani_83
Pozdrawiamy! <serce>