Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Lumi pisze:wow jaki fajny! i ''Twój'' ma uszka do góry <mrgreen>
No i chyba jest "ciut" mniejszy od "Twojego" (chociaz miniaturka to on tez nie jest <lol> )
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

yamaha pisze:
Kamiko pisze:Cudny , towarzystwa mu trzeba <mrgreen>
Myslisz ze spodobalby sie Missy ? <strach>
Myślałam raczej o kimś w tym samym gatunku :-D
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Yamaha a Ciebie nie korci, żeby go przedstawić Wiewiórze? Ja to bym nie wytrzymała, pierwszego dnia bym zrobiła zapoznanie. <mrgreen> To do Ciebie niepodobne, że on tak grzecznie w biurze sam siedzi, bez marchewki na dokładkę....
A tak serio, to bardzo dobrze się nim opiekujesz. A mnie po moim wpisie, to nikt nigdy żadnego zwierzaka już pod opieką by nie zostawił, szczególnie królika... <lol> ;-)) :-)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<lol> troche mnie korci, zeby ich sobie przedstwic <diabeł> , ale jakos nie bardzo jest jak !
Przeciez nie przyjade rano do pracy z kotem :haha: (tym bardziej, ze nie chce mojej Missy stresowac), a i krolika do siebie zabierac nie bede (bo nas tydzien w sierpniu prawdopodobnie nie bedzie w domu, a poza tym bidulek i tak jest caly zestresowany w tej swojej klatce).

Kamiko -> mnie by sie tam kroliczek w domu calkiem podobal, ale moje kochanie nie chce.... woli drugiego kota <tańczy>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

z króliczkami trzeba uważac ...
moja to była kobitka i czasem bywała złośliwa ... jak jej pasowało to do miziania przyszła, jak nie pasowało to potrafiła ząbkami podgryzac i to wcale nie tak leciutko ... :-P
albo usiadła sobie na kanapie za plecami i bluzeczkę w szwajcarski serek obrobiła ...
nie mówię już nic na temat kabelków w domu czy i innych drewnem pachnących przedmiotów ... czyli np. nogi od stolika, listwy przypodłogowe itp ...
do tego dochodziły bobki porozrzucane po całym mieszkaniu a i siusiu popuścic się zdarzało ... ale jak się kocha zwierzątko to trzeba wszystko tolerowac ... <mrgreen>
żyła z nami około 9 lat ... i wszyscy płakali jak odeszła ... mimo że mała złośnica była ... <mrgreen> ale to chyba był wyjątek ... <mrgreen>
Przepraszam Cie za <offtopic>
kotku

Post autor: kotku »

margita pisze: albo usiadła sobie na kanapie za plecami i bluzeczkę w szwajcarski serek obrobiła ...
(...) mała złośnica była ... <mrgreen> ale to chyba był wyjątek ... <mrgreen>
:haha: :haha: :haha:
Awatar użytkownika
Witcha

Post autor: Witcha »

my tu gadu gadu a zdjęć Miss Kudłaczkowej ani śladu :hammer: :hammer: :hammer: stuk stuk stuk ;p;p;p
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

sierpniowska pisze:my tu gadu gadu a zdjęć Miss Kudłaczkowej ani śladu :hammer: :hammer: :hammer: stuk stuk stuk ;p;p;p
:hammer: :hammer: :hammer:

też bym chciała królika, poważnie mówię, korcicie mnie tym, eh - najpierw takiego rudaska pokazujecie, teraz tego królisia... to takie moje niespełnione marzenie z dzieciństwa - fakt, raz miałam "miniaturkę", ale tak wyrosła ta nasza miniaturka, że musiałam oddać ją kuzynce, bo u nas nie było miejsca, drugiego już mi rodzice nie chcieli sprawić ;-(
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Co za baba <lol> , innych podania ze zdjęciami a sama jest w tyle :hammer: !
Awatar użytkownika
SHEszunia

Post autor: SHEszunia »

Miss_Monroe pisze:Co za baba <lol> , innych podania ze zdjęciami a sama jest w tyle :hammer: !
no co Ty MM.... To nie wiesz, że zazwyczaj tak właśnie jest??
Yamaha leniuchu, wstawiaj zdjęcia ino już szybciutko
Zablokowany