Udało nam się dostać 3 dni wolnego i wyjechać na Litwę <tańczy> w aquaparku było świetnie, cały dzień siedzieliśmy na saunach i szaleliśmy na zjeżdżalniach <diabeł> Mieliśmy wykupiony pakiet rozszerzony i mogliśmy chodzić na różne sauny i zabiegi w cenie. Stwierdziliśmy z TŻ-tem, że tańszego pakietu nie opłaca się kupować, bo można się znudzić tymi zjeżdżalniami (szczególnie jak na niektóre wchodziło się 6 pięter) to i kondycja potrzebna <lol> :-P Bardzo polecam taką formę wypoczynku <mrgreen> .
Aż wstyd mi przyznać..., że nie mam żadnych nowych zdjęć Misi

Więc wygrzebałam sprzed tygodnia
Nasza królewna prawie całymi dniami śpi :-P Jak jestem w domu to śpi obok mnie na komodzie i co chwilę zerka czy gdzieś nie poszłam. <mrgreen> Często zachęca mnie do zabawy, tylko ja już nie wiem jak mam się z nią bawić... piórkami nie chce, słomką, sznurkiem i w ganianego też nie i ciągle miauczy, że ona się nudzi i chce się bawić, ja już sama nie wiem
Ostatnio zauważyłam, że śmierdzi jej z pyszczka. Są jakieś pasty, albo karma na brzydki zapach z mordki? Chyba musimy wybrać się do weterynarza... przy obcinaniu pazurków u lewej łapki tylko trochę się wyrywa, a u prawej łapki strasznie się wyrywa i płacze. Czy to możliwe, żeby pazurki w prawej łapce były bardziej ukrwione/unerwione? Czy chodzi tu o kosteczki? Czy to jej widzimisię?
Malutka poduszeczka dla malutkiej Misi :-P
Dobranoc