Podarowana Misia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

asiunia0312 pisze:Ehh wiedziałam, że znowu dostanę burę za zdjęcia <mrgreen>

Postaram się wstawić dzisiaj wieczorem ;-)) :-P
no i napisz też co kotunia porabia ... <mrgreen>
głaski dla Misiuni .... :kotek:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Czekamy :foto:
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

nie chcę być złośliwa, ale czy to już nie jest wieczór :hammer: :hammer: :hammer: :foto:
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

też o tym pomyślałam .... :-x
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

tak wiem... już coś szukam <gwiżdże> :-P
Awatar użytkownika
asiunia0312

Udało nam się dostać 3 dni wolnego i wyjechać na Litwę <tańczy> w aquaparku było świetnie, cały dzień siedzieliśmy na saunach i szaleliśmy na zjeżdżalniach <diabeł> Mieliśmy wykupiony pakiet rozszerzony i mogliśmy chodzić na różne sauny i zabiegi w cenie. Stwierdziliśmy z TŻ-tem, że tańszego pakietu nie opłaca się kupować, bo można się znudzić tymi zjeżdżalniami (szczególnie jak na niektóre wchodziło się 6 pięter) to i kondycja potrzebna <lol> :-P Bardzo polecam taką formę wypoczynku <mrgreen> .

Aż wstyd mi przyznać..., że nie mam żadnych nowych zdjęć Misi :-( Więc wygrzebałam sprzed tygodnia :-/

Nasza królewna prawie całymi dniami śpi :-P Jak jestem w domu to śpi obok mnie na komodzie i co chwilę zerka czy gdzieś nie poszłam. <mrgreen> Często zachęca mnie do zabawy, tylko ja już nie wiem jak mam się z nią bawić... piórkami nie chce, słomką, sznurkiem i w ganianego też nie i ciągle miauczy, że ona się nudzi i chce się bawić, ja już sama nie wiem ;-(

Ostatnio zauważyłam, że śmierdzi jej z pyszczka. Są jakieś pasty, albo karma na brzydki zapach z mordki? Chyba musimy wybrać się do weterynarza... przy obcinaniu pazurków u lewej łapki tylko trochę się wyrywa, a u prawej łapki strasznie się wyrywa i płacze. Czy to możliwe, żeby pazurki w prawej łapce były bardziej ukrwione/unerwione? Czy chodzi tu o kosteczki? Czy to jej widzimisię?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Malutka poduszeczka dla malutkiej Misi :-P
Dobranoc
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

no w końcu się doczekałam ... <lol>
ostatnie zdjęcie bombowe .... <zakochana> jest cudowna ...
a co do zachowania to jak mój leniwy Bronuś się zachowuje, niby się nudzi ale za piłeczką biegac się nie chce, za piórkiem to tylko można oczami popatrzec i tego typu aktywnośc ... <lol>
co do zapachu z pyszczka to niestety się nie wypowiem bo tego nie wiem ... :-|
ale sama kogoś mądrego w tej kwestii posłucham ... <mrgreen>
mój pazurków obcinania też nie lubi ale wytrzymuje do końca ... choc przy drugiej łapce troszkę mniej cierpliwie ... <lol>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Misia jest cudnie misiowa :kotek: fajnie, że udało Wam się gdzieś wyjechać (jakieś zdjęcie by się przydały <roll> ) Co do zapaszku z pysia, to gdzieś mi się o uszy obiło, że kić może mieć problemy zdrowotne, bądź karma mu nie słuzy, sama jestem ciekawa, bo my Lumi mamy podobną sytuację. Więc może ktoś obeznany w temacie się wypowie :) miziamy za uszkiem :kotek: i dobrej nocy życzymy :kwiatek:
Awatar użytkownika
asiunia0312

Lumi pisze:(jakieś zdjęcie by się przydały <roll> )
Niestety zdjęć sami nie mamy. Miejscowość jest cała w hotelach i spa :-P a do aquaparku aparatu nie wnosiliśmy, bo baliśmy się zamoczyć <mrgreen>
kotku

Post autor: kotku »

Hmhm a czy Misia czasem nie zmienia ząbków? :) Czy już jest na to za stara? przepraszam, ale mam ostatnio problem z chronologią <oops>

Zazdroszczę Wam takiego fajnego urlopu. Och jak ja bym powylegiwała się w saunie.. popływała w basenie z ciepłą wodą i koniecznie jakiś masaż.
Zdjęcia Misi prześliczne. To ostatnie mnie też rozłożyło na łopatki - chyba za chwilkę pójdę w jej ślady :aaa:
Zablokowany