Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Bogusiu, dokladnie pamietam, widzialam na ktoryms zdjeciu, jak wcinaly Twoje kociaste ten Gimpet !
Myslalam wiec, ze i Missy zasmakuje.
Ale przeciez to Ksiezniczka.... <rotfl>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Ja zakupiłam swoim stworkom coś takiego http://www.zooplus.pl/shop/koty/przysma ... ace/210392
Majeczka wcina, aż jej się uszy trzęsą /dosłownie <lol> / a Kacperek raczył aż powąchać
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

ja Bronusiowi też pastę na siłę daję, a młoda chyba podpatrzyła bo do tej pory ładnie z tubki lizała, a teraz też mi marudzi ... więc przemycam w mokrym ... jeszcze się nabiera ... <mrgreen> ale Bronuś ją pewnie wyszkoli ...
teraz na wczasach Bronek wcina trawę na potęgę i widac w kuwecie efekty <mrgreen>
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

u nas też trawożercy i też widać to w kuwetce :) tylko u Araszki zaparcia, byliśmy dzisiaj u weta i dała nam ROYAL CANIN Gastro Intestinal, zobaczymy jak się będzie karma sprawdzała u kici
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

podaję Efikowi pastę - nienawidzi tego, ale boję się nie dawać, bo wyłazi z niej futro na potegę - przecież upalne lato było.
Wysiałam kocią trawkę - zeschła na wiór nietknięta.
Yamaha ja się nie znam, te kłaki mnie przerażają, bo dopóki problem nie zrobi się duży to po kocie nic nie widać. Tak sobie myślę, że bym coś podawała Missy, bo ona futrzasta jest straszniaście - piękniaście.
O nic się chyba nie boję jak o zakłaczenie, bo tego cholerstwa nijak przewidzieć nie można :-/
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Yamaha nie udawaj, że pracujesz <lol> Niby już jest wrzesień, ale żebyś od razu była zawalona robotą <mrgreen>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

<lol> widzialas Asiu jak dobrze udaje ?
Prawie mi wierzycie <lol>

(no niestety, nadszedl wrzesien, a z nim - jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki - cala fura roboty... Adieu ;-( dni spedzane spokojnie na forum... Ale teraz tez bede tu zagladac (tyle, ze rzadziej), jak bede miala chwile - zapewne rano, przy biurowej kawce i pod koniec dnia :-> )
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

A czym się zajmujesz zawodowo, że od września więcej pracy? Jeśli to nie tajemnica oczywiście :-)
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Może nasza Yamaha jest nauczycielką <shock> <mrgreen>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Pracy mam sporo niekoniecznie we wrzesniu - ogolnie mowiac, mam jej przez caly rok, z tym, ze w wakacje jest "luzniej" wiec i czasu na gloopoty w biurze wiecej ;-)) . A co do zawodu - najprosciej mowiac, jestem Headhunter.
Zablokowany