Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ja zakupiłam swoim stworkom coś takiego http://www.zooplus.pl/shop/koty/przysma ... ace/210392
Majeczka wcina, aż jej się uszy trzęsą /dosłownie <lol> / a Kacperek raczył aż powąchać
Majeczka wcina, aż jej się uszy trzęsą /dosłownie <lol> / a Kacperek raczył aż powąchać
- margita
- Agilisowy Rezydent
ja Bronusiowi też pastę na siłę daję, a młoda chyba podpatrzyła bo do tej pory ładnie z tubki lizała, a teraz też mi marudzi ... więc przemycam w mokrym ... jeszcze się nabiera ... <mrgreen> ale Bronuś ją pewnie wyszkoli ...
teraz na wczasach Bronek wcina trawę na potęgę i widac w kuwecie efekty <mrgreen>
teraz na wczasach Bronek wcina trawę na potęgę i widac w kuwecie efekty <mrgreen>
- Molly
podaję Efikowi pastę - nienawidzi tego, ale boję się nie dawać, bo wyłazi z niej futro na potegę - przecież upalne lato było.
Wysiałam kocią trawkę - zeschła na wiór nietknięta.
Yamaha ja się nie znam, te kłaki mnie przerażają, bo dopóki problem nie zrobi się duży to po kocie nic nie widać. Tak sobie myślę, że bym coś podawała Missy, bo ona futrzasta jest straszniaście - piękniaście.
O nic się chyba nie boję jak o zakłaczenie, bo tego cholerstwa nijak przewidzieć nie można
Wysiałam kocią trawkę - zeschła na wiór nietknięta.
Yamaha ja się nie znam, te kłaki mnie przerażają, bo dopóki problem nie zrobi się duży to po kocie nic nie widać. Tak sobie myślę, że bym coś podawała Missy, bo ona futrzasta jest straszniaście - piękniaście.
O nic się chyba nie boję jak o zakłaczenie, bo tego cholerstwa nijak przewidzieć nie można
- yamaha
- Genius Loci
<lol> widzialas Asiu jak dobrze udaje ?
Prawie mi wierzycie <lol>
(no niestety, nadszedl wrzesien, a z nim - jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki - cala fura roboty... Adieu
dni spedzane spokojnie na forum... Ale teraz tez bede tu zagladac (tyle, ze rzadziej), jak bede miala chwile - zapewne rano, przy biurowej kawce i pod koniec dnia :-> )
Prawie mi wierzycie <lol>
(no niestety, nadszedl wrzesien, a z nim - jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki - cala fura roboty... Adieu
- asiunia0312
- yamaha
- Genius Loci