Luna - Inspiracja Leśne Ranczo *PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Moja koleżanka ma baaaardzo starą sunię i od czasu do czasu staruszka zaczyna coraz mocniej niedomagać, pojawiają się różne nieciekawe symptomy, poza tym robi się okropna jeśli chodzi o charakter i zachowanie. Wtedy koleżanka zabiera ją do weta, wet zagląda jej w ząbki, poświęca jej sporo uwagi, ale nie zapisuje żadnych leków, bo generalnie wszystko wygląda w porzadku. Po takiej wizycie pies młodnieje o kilka lat, staje sie znowu cudownym towarzyszem. Chyba lubi chodzić do weta i dlatego w ten sposób wymusza comiesięczną wizytę :P

Może Lunka ma ukryte sympatie do waszego weterynarza i robi to specjalnie? <lol>

:kotek: Dużo lenistwa dla odciążenia nóżki zalecam :)
Agathea

Post autor: Agathea »

:kotek: niech nóżka szybko zdrowieje
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Nie daje Wam Lunka odpocząć od weta... Może tak jak mimbla pisze, ona po prostu lubi od czasu do czasu zajrzeć do kliniki :-|
Awatar użytkownika
ko_da1
Kontakt:

Post autor: ko_da1 »

Mamuśku jaka Luna piękna <zakochana>

a jakie zdjęcia zarąbiste , super z niej modelka nie ma co <ok>

Kciuki zaciskamy za powrót łapeczki do zdrówka :ok:
Awatar użytkownika
MartaNys
Hodowca
Hodowla: S*BriSavanti's
Kontakt:

Post autor: MartaNys »

Piękna Luna <serce>
Awatar użytkownika
Montana
Hodowca
Hodowla: Legatówka*PL
Kontakt:

Post autor: Montana »

mimbla pisze:Moja koleżanka ma baaaardzo starą sunię i od czasu do czasu staruszka zaczyna coraz mocniej niedomagać, pojawiają się różne nieciekawe symptomy, poza tym robi się okropna jeśli chodzi o charakter i zachowanie. Wtedy koleżanka zabiera ją do weta, wet zagląda jej w ząbki, poświęca jej sporo uwagi, ale nie zapisuje żadnych leków, bo generalnie wszystko wygląda w porzadku. Po takiej wizycie pies młodnieje o kilka lat, staje sie znowu cudownym towarzyszem. Chyba lubi chodzić do weta i dlatego w ten sposób wymusza comiesięczną wizytę :P

Może Lunka ma ukryte sympatie do waszego weterynarza i robi to specjalnie? <lol>

:kotek: Dużo lenistwa dla odciążenia nóżki zalecam :)
Coś w tym jest... <lol>

Jak łapka Luny?
Śliczna z niej panna :-)
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Montana pisze:Jak łapka Luny?
Ślicznie dziękujemy za pamięć :-)

Z łaputką wszystko już dobrze. To faktycznie było tylko stłuczenie.

Przez kilka ostatnich dni mamy na parapecie niecodziennego gościa, który wywołuje w Luniaku burzę emocji. Mianowicie przylatuje do nas gołąb. Przylatuje oczywiście w konkretnym celu, znaczy na siemię lniane które wysypałam dla ... wróbli <diabeł>
Mój miś w ułamku sekundy zamienia się w Kota Który Poluje Profesjonalnie.
Widok to niezapomniany. Jak usłyszy gołębia na parapecie to lotem błyskawicy wskakuje do mnie na biurko (stoi tuż przy oknie) i wypatruje ofiarę. Gołąb czujnie zerka przez chwilę czy nic mu nie grozi, Luniak ani drgnie, nie mrugnie, nic zupełnie... Gołąb zaczyna dziobać ziarenka - Luniak z brzuchem przy ziemi (biurku) podbiega parę kroków bliżej szyby, gołąb myk łepek do góry i patrzy czy teren czysty - Luniak zastyga w bezruchu... I tak mój kiciuś dobiega do samej szyby, staje z gołębiem oko w oko i na tym cała przyjemność polowania się kończy. Niestety dla Luny i na szczęście dla gołębia <diabeł>

[center]Obrazek[/center]

Pysio mówi same za siebie: Uciekł mi :-(
[center]Obrazek[/center]

Na pociechę pozwoliłam Lunce upolować puszkę z kurczaczkiem :kotek:
kasia z gdyni
Kontakt:

Post autor: kasia z gdyni »

Jaka zawiedziona minka :kotek:
Awatar użytkownika
martha

Post autor: martha »

Biedny Luniak... nie umie gołąbia upolować ;-))
Fajnie że z łapką wszystko w porządku <ok>
Awatar użytkownika
Ula
Agilisowy Rezydent

Post autor: Ula »

Ładnie tak się nad kotkiem znęcać?A potem to kotek na terapię musi chodzić i wymyślać preteksty z łapką,albo inne żeby tylko na kozetkę się załapać <mrgreen>
Zablokowany