Jeszcze niecale 5 tygodni... Witamy sie :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Na pewno nie jest za wysoka, poza tym kociak będzie szybko rósł. U mnie wszystkie już od 2 miesiąca z takich korzystają. Rano proponuję wpuścić go do łazienki, koty uwielbiają przyglądać się naszym przygotowaniom do pracy :)
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

Bardzo dziękuję za odpowiedź, jestem już spokojniejsza i nie muszę już biegać z linijką maniakalnie mierząc kuwetę <lol> I przepraszam za wtrącenie się do tematu Amber i jej słodkiej czekoladki.
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Super ze czekolades juz w domciu, no i ze powoli sie aklimatyzuje.
Natomiast jest w tym watku ZDECYDOWANIE za malo zdjec :-x
Przeciez taka slodka czekoladke to tylko focic i e-ciotkom pokazywac !
A jak tam z wyborem imienia ? Juz jest ?
No i jak tam plany cynamonkowe ?
Awatar użytkownika
Amber

Post autor: Amber »

EwaL pisze:A kuwetę masz krytą? Ja kupiłam krytą Catiti i oglądam ją podejrzliwie. Zastanawiam się, czy nie jest za wysoka dla 3 miesięcznego kociaka?
Jesli chodzi o kuwete, to zamowilam kryta w Zooplusie i oczywiscie nie doszla do soboty, chociaz kurier rozwozil w piatek, ale zadzwonic nie raczyl i juz nam sie nie udalo odebrac paczki w piatek wieczorem <suchy>
Wiec musielismy kupic na predce w sobote rano i wybralam taka normalna otwarta, bo to tylko i tak na weekend miala byc.
Ale w poniedzialek odebralismy paczke z Zooplusa i jak zobaczylam kuwete, to padlam <shock>
Jest ogromna. Wzielam Maxi Belle. Mialam poczekac jeszcze troche z zamiana kuwet, ale jak Dorszka pisze, ze mozna od malego duza kuwete uzywac, to wymienie w weekend :-)
Dorszka pisze:Rano proponuję wpuścić go do łazienki, koty uwielbiają przyglądać się naszyzygotowaniom do pracy :)
Jak najbardziej go wpuszczam, jak sie przygotowuje do pracy. Ale niestety mamy prysznic bez zamkniecia, tylko odgrodzony szyba i kotus juz sobie zabawe znalazl. Najpierw widzi sie w szybie i robi fajne podskoki i sie strasznie jezy, a potem biegnie do srodka prysznica i zlizuje wode. Mimo tego, ze staramy sie splukiwac wszystko mocno woda po prysznicu to jednak nie ma gwarancji, ze gdzies nie sa resztki szamponu i zelu, wiec malo to by bylo przyjemne dla niego, jakby to zlizal...
Poza tym jak wpadl tam pierwszy raz, to bylo tuz po prysznicu mojego meza i rozjechal sie na mokrych plytkach <lol>
Wiec generalnie musze na niego bardzo uwazac, ale staram sie, aby byl ze mna w lazience :-)
EwaL pisze:I przepraszam za wtrącenie się do tematu Amber i jej słodkiej czekoladki.
Mnie to nic a nic nie przeszkadza. Zapraszam, kiedy masz ochote <mrgreen>
Awatar użytkownika
Amber

yamaha pisze:A jak tam z wyborem imienia ? Juz jest ?
Juz chyba tak <mrgreen>
yamaha pisze:No i jak tam plany cynamonkowe ?
Wplacilam zaliczke i w polowie listopada odbieramy Cinimini <mrgreen>

A to Cini z poniedzialku <mrgreen>
Obrazek

Czekoladensa obfotografuje w weekend :-P
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Cini jest prześliczna... <shock> Zakochałam się w niej na maksa <mrgreen> Niesamocie piękne jest cynamonowe footerko <zakochana>
Czekoladowy kociak... boski! To co z tym imieniem? Przyznajcie się :bicz: Ciastek? Wygląda jak Ciastek <mrgreen>
Awatar użytkownika
Amber

Hann pisze:Czekoladowy kociak... boski! To co z tym imieniem? Przyznajcie się :bicz: Ciastek? Wygląda jak Ciastek <mrgreen>
Zeby to imie bylo tylko jedno <lol>
Ale tak na powaznie to Mr Brown w skrocie Brownie <mrgreen>
Choc moj maz wola na niego Wiewior :mimbla:
Ale bylas blisko z tym Ciastkiem :)

I tak w ogole to jest przekochany kiciulek <zakochana>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Watek niczym bombonierka <zakochana> Rasowy Czekoladek jest boski a imię bardzo do niego pasuje :-) No i jeszcze w listopadzie smak cynamonowy dotrze :kotek: <mrgreen>
Awatar użytkownika
EwaL

Wiewiór jest rewelacyjny <ok> No, Brownie pasuje do ciasteczkowego kociaka, ale znając życie... ;-))
Awatar użytkownika
EwaL

Amber, zazdroszczę, że czekasz do połowy listopada, bo ja miesiąc dłużej od Ciebie. A Cini - sama słodycz <klaszcze>
Zablokowany