Eddy & Kronos - nasi Królowie świata

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Te zoladeczki z marchewka wrzuc w jakies chlodzace pudelko, na poczte i wysylaj do Francji <mrgreen>
Awatar użytkownika
SHEszunia

Post autor: SHEszunia »

Chętnie... ta moja malpeczka gardzi pysznym jedzonkiem. Mokrym zresztą tez
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

Ale super zdjęcie uzębienia <lol> Koteczka słodziutka <serce>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

u mnie to samo ... im bardziej mi się wydaje jedzonko lepsze ... Bronuś nie chce go nawet dobrze powąchac ... <lol>
kotku

Post autor: kotku »

Ohoho jakie zębiska groźne! I jaka paszcza! <lol> <lol> <lol> :kotek:
Awatar użytkownika
SHEszunia

margita pisze:u mnie to samo ... im bardziej mi się wydaje jedzonko lepsze ... Bronuś nie chce go nawet dobrze powąchac ... <lol>
eee. To ja lepiej mam, przynajmniej wecha weźmie ;) ale serio mówiąc to ja juz nie mam sposobu na te mokre. Jedyne co jej z puszek smakuje to sos. Nawet Sheba gardzi teraz. Mogłabym jej tylko suche dawać, ale przyzwyczajona do 3 mokrych posiłków, chodzi za mną i miauka niemilosiernie domagajac sie jedzenia,mimo ze micha z suchym pelna <suchy>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Ja bym na Twoim miejscu nie dawała małej mokrego przez jakiś czas, jak tak w nim wybrzydza i tylko sos wylizuje. Jak będzie głodna to gwarantuję Ci, że na pewno zje suche ;-)) To u mnie jest odwrotnie, mokre całkowicie oprotestowane, za to suche Bentley wcina i magazynuje w policzkach jak chomik :-/ .
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Bronek mokre uwielbia ale też bardzo wybrzydza ... jedynie co je w ciemno to tuńczyk ...
dlatego zaczęłam kupowac puszki które mają mały dodatek rybki ...
i te wcina ...
zawsze zjada mi cosmę thai np kurczak z tuńczykiem, kurczak z krewetkami
natomiast samego tuńczyka dostaje 1 x w tygodniu i prawie go połyka, mlaszcze, mruczy i jest wtedy przeszczęśliwy ...
Awatar użytkownika
SHEszunia

MM Midusia nie ma problemu z jedzeniem suchego. Je owszem bardzo chętnie. Może źle to napisałam wcześniej. A te odstawienie mokrego to jest jakiś motyw faktycznie, tylko co zrobić jak ona chodzi i miauczy kiedy jest pora na jedzenie mokrego i domaga się go mimo ze tylko sos wylizuje?
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Po prostu jej nie dawaj przez jakiś czas mokrego. Szkoda wyrzucać tylko "liźnięte" mokre, widzę, że Twoja mała "wybrzydza" jak mój Bentley :-/ . Dla mnie wyrzucenie puszki do kosza to po prostu marnowanie pieniędzy i wyszłam z założenia, że jeśli mam ją tylko otworzyć i zaraz wyrzucić (tak było z kilka razy), lub mokre ma cały dzień wysychać to jest odwyk od puszek na jakiś czas. Kiedyś pamiętam Sonia tak poleciła w czyimś wątku i z czystym sumieniem sama tak robię <lol>
Zablokowany