Eddy & Kronos - nasi Królowie świata
- SHEszunia
eee. To ja lepiej mam, przynajmniej wecha weźmie ;) ale serio mówiąc to ja juz nie mam sposobu na te mokre. Jedyne co jej z puszek smakuje to sos. Nawet Sheba gardzi teraz. Mogłabym jej tylko suche dawać, ale przyzwyczajona do 3 mokrych posiłków, chodzi za mną i miauka niemilosiernie domagajac sie jedzenia,mimo ze micha z suchym pelna <suchy>margita pisze:u mnie to samo ... im bardziej mi się wydaje jedzonko lepsze ... Bronuś nie chce go nawet dobrze powąchac ... <lol>
- Miss_Monroe
- Moderator
- margita
- Agilisowy Rezydent
Bronek mokre uwielbia ale też bardzo wybrzydza ... jedynie co je w ciemno to tuńczyk ...
dlatego zaczęłam kupowac puszki które mają mały dodatek rybki ...
i te wcina ...
zawsze zjada mi cosmę thai np kurczak z tuńczykiem, kurczak z krewetkami
natomiast samego tuńczyka dostaje 1 x w tygodniu i prawie go połyka, mlaszcze, mruczy i jest wtedy przeszczęśliwy ...
dlatego zaczęłam kupowac puszki które mają mały dodatek rybki ...
i te wcina ...
zawsze zjada mi cosmę thai np kurczak z tuńczykiem, kurczak z krewetkami
natomiast samego tuńczyka dostaje 1 x w tygodniu i prawie go połyka, mlaszcze, mruczy i jest wtedy przeszczęśliwy ...
- SHEszunia
- Miss_Monroe
- Moderator
Po prostu jej nie dawaj przez jakiś czas mokrego. Szkoda wyrzucać tylko "liźnięte" mokre, widzę, że Twoja mała "wybrzydza" jak mój Bentley
. Dla mnie wyrzucenie puszki do kosza to po prostu marnowanie pieniędzy i wyszłam z założenia, że jeśli mam ją tylko otworzyć i zaraz wyrzucić (tak było z kilka razy), lub mokre ma cały dzień wysychać to jest odwyk od puszek na jakiś czas. Kiedyś pamiętam Sonia tak poleciła w czyimś wątku i z czystym sumieniem sama tak robię <lol>