Eddy & Kronos - nasi Królowie świata

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

Miss_Monroe pisze:
EwaL pisze:To już lepiej światło w lodówce, bo widzisz co masz w środku
Jak to napisałaś to nam się z mężem studia przypomniały <lol> Studiowaliśmy dziennie oboje i jednoczeście pracowaliśmy. Do domu wracaliśmy późno, na zakupy sił nie było i zawsze jedno z nas pytało "jest coś w lodówce?" (domyślnie chodziło o jedzenie:) ) a drugie zazwyczaj odpowiadało "mamy światło" (i zazwyczaj nic więcej) <lol> . SHE przepraszam za <offtopic>
My co chwilę dzisiaj odbiegamy od tematu i podejrzewam, że She chichocze ukradkiem (aby mąż spał snem spokojnym, zasłużonym) i nam wszystko wybaczy <pokłon>
Awatar użytkownika
SHEszunia

Post autor: SHEszunia »

bahi pisze:
SHEszunia pisze:
EwaL pisze:Nie za dużo na jeden raz: papucie, lodówka, żarówka, nowy kot, point przemrożony, kot w majonezie...
ale to właśnie ten przemrożony jak najbardziej może być w majonezie <rotfl>
w takim razie bym dorzuciła jeszcze :piwo: :party:
cholera, ja nie mogę, leki zabraniają... ale TŻ powinien być zadowolony <lol>
Awatar użytkownika
bahi

Post autor: bahi »

SHEszunia pisze:
bahi pisze:
SHEszunia pisze: problem tkwi w chłodzeniu

chłodzenie w zimę?!
czekaj wystawię ją na balkon!!!!
będzie lodówka w lodówce. i na prądzie zaoszczędzę. A skoro uparłam się na światło zamontujemy latarkę!!!!! Rewelacyjny pomysł <rotfl>
:ok: ot i problem z lodówką sam się rozwiązał! :-P
Awatar użytkownika
SHEszunia

EwaL pisze:
Miss_Monroe pisze:
EwaL pisze:To już lepiej światło w lodówce, bo widzisz co masz w środku
Jak to napisałaś to nam się z mężem studia przypomniały <lol> Studiowaliśmy dziennie oboje i jednoczeście pracowaliśmy. Do domu wracaliśmy późno, na zakupy sił nie było i zawsze jedno z nas pytało "jest coś w lodówce?" (domyślnie chodziło o jedzenie:) ) a drugie zazwyczaj odpowiadało "mamy światło" (i zazwyczaj nic więcej) <lol> . SHE przepraszam za <offtopic>
My co chwilę dzisiaj odbiegamy od tematu i podejrzewam, że She chichocze ukradkiem (aby mąż spał snem spokojnym, zasłużonym) i nam wszystko wybaczy <pokłon>
Ewuniu moja złota!!! Ja jak najbardziej toleruję OT. Szczególnie dzisiaj... a TŻta obudziłam :D
tzn sam się obudził... moje chichranie nie ma tu nic do rzeczy <święty> <święty>
Awatar użytkownika
EwaL

SHEszunia pisze:
bahi pisze:
SHEszunia pisze: problem tkwi w chłodzeniu

chłodzenie w zimę?!
będzie lodówka w lodówce. i na prądzie zaoszczędzę. A skoro uparłam się na światło zamontujemy latarkę!!!!! Rewelacyjny pomysł <rotfl>
Lodówka na balkonie - rewelacyjny pomysł i jaki oszczędny. A może zamiast latarki w lodówce (razi po oczach pointa) to każdy z domowników założy latarki montowane na głowie jak górnik w pracy?
Awatar użytkownika
SHEszunia

EwaL pisze:
SHEszunia pisze:
bahi pisze:
chłodzenie w zimę?!
Lodówka na balkonie - rewelacyjny pomysł i jaki oszczędny. A może zamiast latarki w lodówce (razi po oczach pointa) to każdy z domowników założy latarki montowane na głowie jak górnik w pracy?
kuźwa.... ale ja mam takie małe.. led-owe.. i tak będą go smalić po oczach... chociaż jak się przemrożą to może nie będzie zbyt wielkiego problemu??? <gwiżdże>
Awatar użytkownika
EwaL

Jeśli TŻ sam się obudził <diabeł> to znaczy, że nie był aż tak zmęczony jak próbował to przekazać prezentując bezwład ciała w śnie <lol>
Awatar użytkownika
EwaL

To odwróć pointa plecami ( a raczej grzbietem) do drzwi <lol> , światło nie zaszkodzi.
Awatar użytkownika
SHEszunia

EwaL pisze:Jeśli TŻ sam się obudził <diabeł> to znaczy, że nie był aż tak zmęczony jak próbował to przekazać prezentując bezwład ciała w śnie <lol>
zdecydowanie popieram... najwidoczniej snu mu tylko tyle było trzeba <diabeł> <diabeł> <święty> <gwiżdże>
Awatar użytkownika
SHEszunia

EwaL pisze:To odwróć pointa plecami ( a raczej grzbietem) do drzwi <lol> , światło nie zaszkodzi.
ale świnek nie będzie widać... ;-(
Zablokowany