Dla takiego mega-zestawu to Pańcia powinna zakupić rozetę co najmniej 70-kę <lol> na specjalne zamówienie.
Bella & Carlos
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Bella & Carlos
Super są te Twoje bliźniaki, nic tylko przytulać <zakochana>
Dla takiego mega-zestawu to Pańcia powinna zakupić rozetę co najmniej 70-kę <lol> na specjalne zamówienie.
- Agnes
jaka fajna historia! Kobiety rządzą <lol> ale rozeta to faktycznie 70ka by się przydała <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
Tylko patrz !
Piekne sa te Twoje kociaste, naprawde ! <zakochana>
- Izabela AD
Ostatnie zdjęcie superowe! Carlos <zakochana>
- Madziowa
Bella mnie oczarowała ma nieeesaaaamowicie piękne oczy
! Cała jest boska ! Carlos też oczywiście , a te 8 kg? TŻ aż wstal do kompa zobaczyć z niedowierzaniem czy to nie za dużo
Super rodzeństwo naprawdę ! Fotki genialne 
- Angee
Rewelacyjnie ujęłaś przepychanki rodzeństwa w rozecie :-) . B&C są przepiękni <zakochana>
- asiunia0312
Prześliczne rodzeństwo <zakochana> A jednak w 50-tce mieszczą się 2 koty <lol> 
- donka
Takie samo odniosłam wrażenie <lol>Joanna P. pisze:Coś mi się zdaje, że jednokot pod pantoflem Belli siedzi i teraz leży skulony, żeby go przypadkiem nie zauważyła
Szczerze mówiąc, to aż mi się żal zrobiło Carloska, bo taki bidulek w tej rozecie skulony
To ci zadziora z Belluchny, normalnie herszt baba <mrgreen>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Dzięki wielkie
Nie daję im suplementów. Jedzą suchego Britisha RC, dostają dwa razy dziennie po pół puszki Cosmy Thai lub Glory (zamiennie wszystkie rodzaje) i dwa razy w tygodniu surową wołowinę.
Kiedyś dawałam im też Miamora i Portę 21, ale gdy Bella zaczęła się mocno drapać, wyeliminowałam tamte puszki, no i jest ok. Na razie pozostajemy przy takim jadłospisie.
Moniko, Bella ma lepsze futro od Carlosa, bardzo gęste, równe. Nawet lekarka w Dermawecie bardzo chwaliła jej futro. Carlos ma włos cieńszy, ale zimą wyglądający ok.Bartolka pisze:Jakie oni maja futro super <zakochana> Naprawdę są w rewelacyjnej formie![]()
Zapytam z ciekawości
Jak wygląda ich jadłospis, jakieś suplementy im dajesz? :-)
Nie daję im suplementów. Jedzą suchego Britisha RC, dostają dwa razy dziennie po pół puszki Cosmy Thai lub Glory (zamiennie wszystkie rodzaje) i dwa razy w tygodniu surową wołowinę.
Kiedyś dawałam im też Miamora i Portę 21, ale gdy Bella zaczęła się mocno drapać, wyeliminowałam tamte puszki, no i jest ok. Na razie pozostajemy przy takim jadłospisie.
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Joasiu, tak naprawdę to Carlos bardzo dobrze sobie radzi z siostrą. On tylko takie pozory stwarza, żeby się nad nim e-ciocie ulitowały <lol>donka pisze:Takie samo odniosłam wrażenie <lol>Joanna P. pisze:Coś mi się zdaje, że jednokot pod pantoflem Belli siedzi i teraz leży skulony, żeby go przypadkiem nie zauważyła
Szczerze mówiąc, to aż mi się żal zrobiło Carloska, bo taki bidulek w tej rozecie skulony![]()
To ci zadziora z Belluchny, normalnie herszt baba <mrgreen>
Z Belli to jest kot zaczepno-obronny. Zaczepia Carlosa, a potem trzeba ją bronić