Bella & Carlos

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Re: Bella & Carlos

Post autor: Sonia »

Super są te Twoje bliźniaki, nic tylko przytulać <zakochana> :kotek: :kotek:
Dla takiego mega-zestawu to Pańcia powinna zakupić rozetę co najmniej 70-kę <lol> na specjalne zamówienie.
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

jaka fajna historia! Kobiety rządzą <lol> ale rozeta to faktycznie 70ka by się przydała <mrgreen>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

:haha: no zaraz uwierze, ze to sa <aniołek> <aniołek>
Tylko patrz ! :haha:

Piekne sa te Twoje kociaste, naprawde ! <zakochana>
Awatar użytkownika
Izabela AD

Post autor: Izabela AD »

Ostatnie zdjęcie superowe! Carlos <zakochana>
Awatar użytkownika
Madziowa

Post autor: Madziowa »

Bella mnie oczarowała ma nieeesaaaamowicie piękne oczy !!!! Cała jest boska ! Carlos też oczywiście , a te 8 kg? TŻ aż wstal do kompa zobaczyć z niedowierzaniem czy to nie za dużo :) Super rodzeństwo naprawdę ! Fotki genialne :)
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Rewelacyjnie ujęłaś przepychanki rodzeństwa w rozecie :-) . B&C są przepiękni <zakochana>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Prześliczne rodzeństwo <zakochana> A jednak w 50-tce mieszczą się 2 koty <lol> :ok:
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

Joanna P. pisze:Coś mi się zdaje, że jednokot pod pantoflem Belli siedzi i teraz leży skulony, żeby go przypadkiem nie zauważyła ;-))
Takie samo odniosłam wrażenie <lol>
Szczerze mówiąc, to aż mi się żal zrobiło Carloska, bo taki bidulek w tej rozecie skulony :kotek:
To ci zadziora z Belluchny, normalnie herszt baba <mrgreen>
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Dzięki wielkie :kiss:
Bartolka pisze:Jakie oni maja futro super <zakochana> Naprawdę są w rewelacyjnej formie :kotek: :kotek: Zapytam z ciekawości ;-)) Jak wygląda ich jadłospis, jakieś suplementy im dajesz? :-)
Moniko, Bella ma lepsze futro od Carlosa, bardzo gęste, równe. Nawet lekarka w Dermawecie bardzo chwaliła jej futro. Carlos ma włos cieńszy, ale zimą wyglądający ok.
Nie daję im suplementów. Jedzą suchego Britisha RC, dostają dwa razy dziennie po pół puszki Cosmy Thai lub Glory (zamiennie wszystkie rodzaje) i dwa razy w tygodniu surową wołowinę.
Kiedyś dawałam im też Miamora i Portę 21, ale gdy Bella zaczęła się mocno drapać, wyeliminowałam tamte puszki, no i jest ok. Na razie pozostajemy przy takim jadłospisie.
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

donka pisze:
Joanna P. pisze:Coś mi się zdaje, że jednokot pod pantoflem Belli siedzi i teraz leży skulony, żeby go przypadkiem nie zauważyła ;-))
Takie samo odniosłam wrażenie <lol>
Szczerze mówiąc, to aż mi się żal zrobiło Carloska, bo taki bidulek w tej rozecie skulony :kotek:
To ci zadziora z Belluchny, normalnie herszt baba <mrgreen>
Joasiu, tak naprawdę to Carlos bardzo dobrze sobie radzi z siostrą. On tylko takie pozory stwarza, żeby się nad nim e-ciocie ulitowały <lol>
Z Belli to jest kot zaczepno-obronny. Zaczepia Carlosa, a potem trzeba ją bronić ;-))
Zablokowany