Tamyio

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Jennefer

Re: Tamyio

Post autor: Jennefer »

Dziekuje Cioteczki ;-)) Tamisia ma bardzo krociutkie nozki i to tez sprawia wrazenie, ze szoruje brzuszkiem po podlodze :-)
Bylismy w niedziele u naszej sasiadki, a Tamisi starszej siostrzyczki - Lumi <mrgreen>
Bidulka byla bardzo przestraszona, co bylo tez chyba spowodowane wczesniejsza szczepionka. Schowala sie pod lozko i tam sobie spala. Zjadla mi z reki kilka przysmaczkow, wiec dobre i to <mrgreen> Z tego co zdazylismy zobaczyc - Lumi jest cudowna! Ma sliczny pysio - troszke mi przypomina liska arktycznego <lol>
Nie chcielismy jej za bardzo stresowac, wiec popoludnie a raczej wieczor spedzilismy w milym towarzystwie Agi i Szymona :-)
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

:ok:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Ale Wam fajnie :) :kotek:
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

jak dla mnie Tami jest piękną brysiową panienką :kotek:
Awatar użytkownika
Kathi

Post autor: Kathi »

Wydaje mi sie ze Tamisia po prostu tak sie uklada do zdjecia ze wyglada jakby miala nadwage - a w rzeczywistosci wyglada calkiem dobrze :ok:
Sliczna jest i jest do czego sie przytulic :kotek:
Awatar użytkownika
Jennefer

Post autor: Jennefer »

Chcialam przeprosic, ze nie odzywam sie ostatnio, nie mam glowy do niczego - moja babcia (88 lat) jest w szpitalu - dostala udaru. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.Musi byc dobrze. Babcia z niejednej choroby wychodzila i trzeba byc dobrej mysli.

Tamisia ostatnio pokichuje mi czasami, ale zdaje sie, ze powodem jest ten paskudny zwirek Cats Best. Mam go juz koncowke i tam na dole jest sam pyl! Od kilku dni uzywam Cats Besta ale dla kotow dlugowlosych i jestem bardzo zadowolona. Nie pyli sie i ladnie sie zbryla, no i mniej mam go po mieszkaniu rozniesionego :-? Dziekuje Agnes za podpowiedz!
Za 2 tygodnie jade do domku na Wielkanoc i zostawiam Tamisie z moim Mackiem. Ciekawe kto bedzie sie o kogo bardziej troszczyl :-?
Slonick

Post autor: Slonick »

Kciuki za babcie <ok>
Spokojnego wyjazdu do polski. A jak zwirek przetestujesz jeszcze bardziej to daj znac. Moze i my zmienimy.
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Dużo zdrówka dla babci <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Trzymam kciuki za babcię. <ok>
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Zyczenia zdrówka dla Babci :roza:

A Tamisia to piekna dziewczynka, myślę, że wcale nie jest gruba, jest dorodna i mi się
bardzo podoba z tą zwisającą fałdą na brzuszku <zakochana> <zakochana> <zakochana>
U nas jak Kaya przybiera na wadze to widać to najlepiej patrząc na kota z gory, wtedy jak robi się beczułka
widzimy, że podjadła. Tak bylo zimą, śmialiśmy się, że niezły kaban nam urósl, ale teraz ciepełko
na zewnątrz i boczki już nie są takie okrągłe :-D
Zablokowany