YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL
- Hann
Re: Miś YOGIŚ z Mazurii*PL
Jeśli jest zdrowym kotem, nie ma chorych nerek, ja bym nie dopajała. To znowu ingerencja. Zestresuje się jeszcze tylko dodatkowo tą strzykawką. On naprawdę nie zrobi sobie krzywdy. Przy naszych dokoceniach zdałam się na nasze koty. Nawet nie przyszło mi do głowy liczenie kulek w kuwetach... Hm... może jestem nieodpowiedzialną właścicielką kotów <gwiżdże> Wiesz, przy trzech nawet niespecjalnie wiadomo, która kulka jest czyja
Czy Ty wogóle wychodzisz z domu? <mrgreen>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Cały czas śledzę postępy i mocno trzymam kciuki <ok> <ok> <ok> Jeszcze troszkę i będzie dobrze.
Może najlepsze co w tej chwili możesz zrobić, to zachować spokój, doskonale wiem, jakie to trudne, ale to chyba ważne, żeby swoją postawą pokazać kotom, zwłaszcza Yogisiowi, że nic strasznego się nie dzieje.
Co do dopajania, to na razie dałabym spokój, to normalne (choć niedobre), że kot w stresie mniej, albo i wcale, nie siusia. Dopajaniem możesz mu się jeszcze dołożyć ze stresem i nic to nie pomoże, a może jeszcze zaszkodzi.
Może najlepsze co w tej chwili możesz zrobić, to zachować spokój, doskonale wiem, jakie to trudne, ale to chyba ważne, żeby swoją postawą pokazać kotom, zwłaszcza Yogisiowi, że nic strasznego się nie dzieje.
Co do dopajania, to na razie dałabym spokój, to normalne (choć niedobre), że kot w stresie mniej, albo i wcale, nie siusia. Dopajaniem możesz mu się jeszcze dołożyć ze stresem i nic to nie pomoże, a może jeszcze zaszkodzi.
- Betuś
Myślami cały czas jestem z Wami. U mnie dokocenie tez nie było przyjemne, ale jakoś to przetrwalismy.
Nie mam pojęcia czy poczekać, czy dopajac. Oby Yogusiowi szybko przeszedł ten stres <ok>
Nie mam pojęcia czy poczekać, czy dopajac. Oby Yogusiowi szybko przeszedł ten stres <ok>
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Malenko, Yogulinku, Carmelciu <ok> <ok> <ok>
- Malena
Będzie dobrze :-) wiem że jedna jaskółka wiosny nie czyni, dlatego żeby nie zapeszyć nic nie powiem <mrgreen> ale mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Od razu lepiej
W końcu uśmiech i optymizm! Tak trzymaj 
- Beate
- Agilisowy Rezydent
<mrgreen> <ok> <ok> <ok>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Madziu, jeśli nie chcesz stresować Yogusia strzykawką, to dodawaj do porcji suchej karmy dwie łyżki wody. Ja tak czasem robię. Kot przyjmuje wtedy wodę z pokarmem.
Cały czas trzymam mocno kciuki. <ok> <ok> <ok> <ok>
Cały czas trzymam mocno kciuki. <ok> <ok> <ok> <ok>
- beev
Ja juz bym chciała fotki obu kotków <yamaha>
i dalej trzymam <ok>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
<tańczy> <tańczy> <tańczy>
Nie przestaję ściskać kciuków <ok> <ok>
Nie przestaję ściskać kciuków <ok> <ok>