MOREK i jego brat ragdoll

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Hann

Re: Morengo Oto Kot*

Post autor: Hann »

Konstancja pisze:Obrazek
Morek jest prześiczny... <zakochana> I to zdjęcie noska... :mdleje: Padłam. Cudo! Niewiarygodne, że jest w tym samym kolorze co Lulu Beci, bo tak jakby jednak w innym <lol>

Miska z regulowanym czasem otwierania?! Moje koty chyba by oszalały... Siedziałyby nie spuszczając z niej wzroku czekając aż się cholerstwo otworzy <lol>

Witajcie na forum :kwiatek:
Awatar użytkownika
Konstancja
Kontakt:

Post autor: Konstancja »

Witam! No u niego rufizm jest na tyle duzy, ze od ns sporo sie rozni <diabeł> A powiem, że miska w ogole nie wzbudziła wrażenia, a jak wyliczyłam porcje z opakowania, to zjedli z tego mniej niż połowe <lol> Daje sobie tydzień na odkrycie ile oni zjadają <ok>

Dziękujemy za komplementy <serce>
Awatar użytkownika
Konstancja
Kontakt:

siedzę dzisiaj w domu na tkz. chorobowym, ale oczywiście, jak to ja zamiast położyć się i odpocząć, to cały dzień zasuwałam z domowymi porządkami, tak to się skończyło, że rozcięłam łuk brwiowy uderzając z impetem w kant suszarki do prania :((((

ale jak to sie mowi- nie ma tego złego, bo wreszcie postanowiłam sie polozyc (z zaklejona plastrami sciagajacymi rana) i siegnac po przygotowana od dawna lekture o zachowaniach kotow <roll> dopiero startuje, ale juz mi sie bardzo spodobala i juz cos sie dowiedzialam :-D

moze wam tez sie spodoba - wg autorki tejze ksiażki - pozwalanie kotom na wszystko, nie tworzenie zadnych granic i barier dla ich zachowań powoduje problemy behawioralne i agresję wynikajace z nieprzyzwyczajenia kota do istnienia regul, ktorym nalezy sie podporzatkowac. dodatkowo chec spedzania jak najwiekszej ilosci czasu z podopiecznym, szybkie powroty z pracy itd prowadzi do utraty samodzelnosci przez naszego mruczka i finalnie moze powodowac klopoty natury psychologicznej.

i tak sie zaczelam zastanawiac czy ja odpowiednio podchodze do moich futrzakow, czy juz im na za wiele pozwalam haha <ok>
Awatar użytkownika
Konstancja
Kontakt:

jejku, ale jestem nieporadna. jak moge skontaktowac sie z moderatorem watku tj Miss Monroe jesli wciaz nie moge pisac wiadomosci na pw ( pokazuje sie nie masz uprawnien), a chce zmienic (obiecuje ostatni raz) tytul watku na: Morek Oto Kot* i ragdoll Huan
Awatar użytkownika
Neta

Post autor: Neta »

Haha, pocieszę Cię... wygląda na to, że ja mojemu futrzaczkowi też pozwalam na zdecydowanie za wiele <lol> A to dobre!! <lol>
I śmiem przypuszczać, że 99% z nas obecnych tu też tak ma... <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

No piękne zdjęcia, piękne.... <serce>

a ten nosek :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Ciocia już was <serce> i wysyła :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Konstancja
Kontakt:

Jak ja uwielbiam mieć robione zdjęcia <shock> <wsciekly>

Obrazek

Obrazek

Tulimy się - dwa śpiochy <serce>

Obrazek
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Wstyd i hańba mi, że dopiero teraz dotarłam do Twojego wątku. :hidden:
Wstyd mi bardzo, zwłaszcza,że to kocie połączenie jest mi bardzo bliskie.

Najśmieszniejsze jest to,że czytam Twojego bloga, a nie zauważyłam Was tutaj..

Piękne koty.. brak słów <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Asiu, ale najważniejsze, że nadrobiłaś. :-)
Kociaste przepiękne. Duecik idealny. <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Konstancja
Kontakt:

hehe witam w naszym wątku :-D

dziękujemy za komplementy. mamy nowe dwie super wedki z wystawy wiec jak mi tz pomoze to moze uda sie zrobic zdjecia " w ruchu"

niestety przez nawał obowiazkow nie moge zbyt duzo siedziec na forum, wiec przepraszam, ze sie tak malo udzielam... pisze ile starcza sił ;-)) byle do wakacji, potem mi część zajęć odpadnie <diabeł>
Zablokowany