YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Re: YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL

Post autor: Szopi »

Yogulku, co ta Pancia Ci do domu sprowadziła, kociego babochłopa <lol>
Taki przestraszony sierotek z Yogulinka i ten mój łobuz, oryginalna para :kotek: <oops>
Awatar użytkownika
Malena

Post autor: Malena »

Ma doła :(((( :(((( :(((( wracając dziś z pracy zabiłam dwa gołębie naraz :(((( pierwszy raz w życiu mi się zdarzyło coś takiego ;-( wcale nie jechałam szybko, pozostaje się tylko cieszyć że nie trafiłam ich więcej, bo wpadłam w całe stado tak na oko jakieś 20-30 sztuk. Jechałam ulicą i nagle z za budynku z prawej strony wyleciała na mnie cała chmara ptaków, zero szans na reakcję :(((( Chyba ktoś je musiał spłoszyć bo dopiero co poderwały się do lotu wszystkie były na wysokości kilkudziesięciu centymetrów nad ziemią jeden rozbił się o moją szybę, a drugi o reflektor :(((( Mam na sumieniu dwa ptasie życia...
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

:hug: :hug: :hug: Malenko
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Jej.. Kurcze. Biedactwo, rozumiem że źle się z tym czujesz, ale na szczęście to "tylko" ptak.

:hug: :hug:

Głowa do góry. Niestety takie przykre wypadki czasem się zdarzają :kiss:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Malena pisze:Ma doła :(((( :(((( :(((( wracając dziś z pracy zabiłam dwa gołębie naraz :(((( pierwszy raz w życiu mi się zdarzyło coś takiego ;-( wcale nie jechałam szybko, pozostaje się tylko cieszyć że nie trafiłam ich więcej, bo wpadłam w całe stado tak na oko jakieś 20-30 sztuk. Jechałam ulicą i nagle z za budynku z prawej strony wyleciała na mnie cała chmara ptaków, zero szans na reakcję :(((( Chyba ktoś je musiał spłoszyć bo dopiero co poderwały się do lotu wszystkie były na wysokości kilkudziesięciu centymetrów nad ziemią jeden rozbił się o moją szybę, a drugi o reflektor :(((( Mam na sumieniu dwa ptasie życia...
Ty się ciesz, że nie straciłaś panowania nad kierownicą, bo mogło się skończyć dużo gorzej...
No, gołąbków szkoda, ale tak jak wcześniej pisała Fusiu, tak się zdarza...
:hug:
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

:( Przykro mi i rozumiem Twój smutek...Nie mogłaś nic zrobić, to wypadek, a takie się zdarzają. Będzie dobrze <serce> :hug:
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Smutne, ale nic nie mogłaś zrobić, nie zamartwiaj się Malenko :kiss:

Głaski dla cudnych kociastych <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Malena

Post autor: Malena »

Pewnie myślicie, że jestem lekko walnięta i rozczulam się nad jakimiś ptaszkami <hm> od piętnastu lat mam zakodowany z tyłu głowy lęk, żeby tylko kogoś nie potrącić, albo nie przejechać jakiegoś psa albo kota strasznie się tego boję. Ale do tej pory jakoś się udawało. Wiem, że to "tylko" ptaki, ale duże i jak się coś takiego walnie to huk jest spory... zaczęłam myśleć, że kiepski ze mnie kierowca i refleks mam słaby skoro nie próbowałam reagować, ale mój TŻet stwierdził, że całe szczęście że nie hamowałam bo jeszcze by mi ktoś w tyłek wjechał i dopiero byłyby poważnie szkody
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Malena pisze:Pewnie myślicie, że jestem lekko walnięta i rozczulam się nad jakimiś ptaszkami <hm> od piętnastu lat mam zakodowany z tyłu głowy lęk, żeby tylko kogoś nie potrącić, albo nie przejechać jakiegoś psa albo kota strasznie się tego boję. Ale do tej pory jakoś się udawało. Wiem, że to "tylko" ptaki, ale duże i jak się coś takiego walnie to huk jest spory... zaczęłam myśleć, że kiepski ze mnie kierowca i refleks mam słaby skoro nie próbowałam reagować, ale mój TŻet stwierdził, że całe szczęście że nie hamowałam bo jeszcze by mi ktoś w tyłek wjechał i dopiero byłyby poważnie szkody
Ja tak wcale nie myślę, bo uczucie pewnie nie do pozazdroszczenia, a przeżycie czegoś takiego, to nic przyjemnego... doskonale Cię rozumiem, tylko się nie obwiniaj :hug:
Awatar użytkownika
Aleex
Kontakt:

Post autor: Aleex »

Piękna para :)
I piękne zdjęcia :)
Zablokowany