Taki przestraszony sierotek z Yogulinka i ten mój łobuz, oryginalna para
YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Re: YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL
Yogulku, co ta Pancia Ci do domu sprowadziła, kociego babochłopa <lol>
<oops>
- Malena
Ma doła
wracając dziś z pracy zabiłam dwa gołębie naraz
pierwszy raz w życiu mi się zdarzyło coś takiego
wcale nie jechałam szybko, pozostaje się tylko cieszyć że nie trafiłam ich więcej, bo wpadłam w całe stado tak na oko jakieś 20-30 sztuk. Jechałam ulicą i nagle z za budynku z prawej strony wyleciała na mnie cała chmara ptaków, zero szans na reakcję
Chyba ktoś je musiał spłoszyć bo dopiero co poderwały się do lotu wszystkie były na wysokości kilkudziesięciu centymetrów nad ziemią jeden rozbił się o moją szybę, a drugi o reflektor
Mam na sumieniu dwa ptasie życia...
- yamaha
- Genius Loci
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Jej.. Kurcze. Biedactwo, rozumiem że źle się z tym czujesz, ale na szczęście to "tylko" ptak.
Głowa do góry. Niestety takie przykre wypadki czasem się zdarzają
Głowa do góry. Niestety takie przykre wypadki czasem się zdarzają
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ty się ciesz, że nie straciłaś panowania nad kierownicą, bo mogło się skończyć dużo gorzej...Malena pisze:Ma doła![]()
![]()
wracając dziś z pracy zabiłam dwa gołębie naraz
pierwszy raz w życiu mi się zdarzyło coś takiego
wcale nie jechałam szybko, pozostaje się tylko cieszyć że nie trafiłam ich więcej, bo wpadłam w całe stado tak na oko jakieś 20-30 sztuk. Jechałam ulicą i nagle z za budynku z prawej strony wyleciała na mnie cała chmara ptaków, zero szans na reakcję
Chyba ktoś je musiał spłoszyć bo dopiero co poderwały się do lotu wszystkie były na wysokości kilkudziesięciu centymetrów nad ziemią jeden rozbił się o moją szybę, a drugi o reflektor
Mam na sumieniu dwa ptasie życia...
No, gołąbków szkoda, ale tak jak wcześniej pisała Fusiu, tak się zdarza...
- elsa
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Smutne, ale nic nie mogłaś zrobić, nie zamartwiaj się Malenko
Głaski dla cudnych kociastych <serce> <serce>
Głaski dla cudnych kociastych <serce> <serce>
- Malena
Pewnie myślicie, że jestem lekko walnięta i rozczulam się nad jakimiś ptaszkami <hm> od piętnastu lat mam zakodowany z tyłu głowy lęk, żeby tylko kogoś nie potrącić, albo nie przejechać jakiegoś psa albo kota strasznie się tego boję. Ale do tej pory jakoś się udawało. Wiem, że to "tylko" ptaki, ale duże i jak się coś takiego walnie to huk jest spory... zaczęłam myśleć, że kiepski ze mnie kierowca i refleks mam słaby skoro nie próbowałam reagować, ale mój TŻet stwierdził, że całe szczęście że nie hamowałam bo jeszcze by mi ktoś w tyłek wjechał i dopiero byłyby poważnie szkody
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ja tak wcale nie myślę, bo uczucie pewnie nie do pozazdroszczenia, a przeżycie czegoś takiego, to nic przyjemnego... doskonale Cię rozumiem, tylko się nie obwiniajMalena pisze:Pewnie myślicie, że jestem lekko walnięta i rozczulam się nad jakimiś ptaszkami <hm> od piętnastu lat mam zakodowany z tyłu głowy lęk, żeby tylko kogoś nie potrącić, albo nie przejechać jakiegoś psa albo kota strasznie się tego boję. Ale do tej pory jakoś się udawało. Wiem, że to "tylko" ptaki, ale duże i jak się coś takiego walnie to huk jest spory... zaczęłam myśleć, że kiepski ze mnie kierowca i refleks mam słaby skoro nie próbowałam reagować, ale mój TŻet stwierdził, że całe szczęście że nie hamowałam bo jeszcze by mi ktoś w tyłek wjechał i dopiero byłyby poważnie szkody
- Aleex
- Kontakt:
Piękna para 
I piękne zdjęcia
I piękne zdjęcia