*Kostek*Sonia*Rominka*
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: *Kostek*
Może znajdę czas i wenę... niby bym chciała robić fajne zdjęcia, znać się na przesłonach itp a nic nie robię w tym kierunku <lol>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
A i jeszcze zazdroszczę emerytury w tak młodym wieku :-)
- elsa
Czyli coś tam jednak wiesz! <mrgreen> A jakie masz książki o foto? Ja obecnie czytam http://www.empik.com/fotografia-bez-taj ... ,ksiazka-p i uważam, że ta książka jest świetna!asiak pisze:Może znajdę czas i wenę... niby bym chciała robić fajne zdjęcia, znać się na przesłonach itp a nic nie robię w tym kierunku <lol>
W planach emerytura za 2 lata, będę miała ogółem 20 lat pracy, ale nie spocznę na laurach, trzeba będzie pomyśleć o czymś nowym <mrgreen>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Mam Sekrety mistrza fotografii cyfrowej Scott Kelby i Fotografia cyfrowa Anny Owczarz 
A jaki masz aparat? Cyfrowy czy lustrzankę?
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Przeczytałam recenzje, może zakupię jeszcze jedną do kolekcji :-)elsa pisze:Czyli coś tam jednak wiesz! <mrgreen> A jakie masz książki o foto? Ja obecnie czytam http://www.empik.com/fotografia-bez-taj ... ,ksiazka-p i uważam, że ta książka jest świetna!asiak pisze:Może znajdę czas i wenę... niby bym chciała robić fajne zdjęcia, znać się na przesłonach itp a nic nie robię w tym kierunku <lol>
W planach emerytura za 2 lata, będę miała ogółem 20 lat pracy, ale nie spocznę na laurach, trzeba będzie pomyśleć o czymś nowym <mrgreen>
- elsa
Lustrzankę Canon. W tym roku kupiłam też obiektyw manualny Helios, ale z efektów jestem średnio zadowolona, będę szukała innych alternatywasiak pisze:Mam Sekrety mistrza fotografii cyfrowej Scott Kelby i Fotografia cyfrowa Anny Owczarz
- elsa
Do roboty, do robotyasiak pisze:Przeczytałam recenzje, może zakupię jeszcze jedną do kolekcji :-)elsa pisze:Czyli coś tam jednak wiesz! <mrgreen> A jakie masz książki o foto? Ja obecnie czytam http://www.empik.com/fotografia-bez-taj ... ,ksiazka-p i uważam, że ta książka jest świetna!asiak pisze:Może znajdę czas i wenę... niby bym chciała robić fajne zdjęcia, znać się na przesłonach itp a nic nie robię w tym kierunku <lol>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Kostek piękny, foty cudne i koleżanka po fachu :-)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Taaa.... <mrgreen>elsa pisze:
Do roboty, do robotytrochę chęci, a sama zauważysz efekty! <ok> Trzymam kciuki!
- Aleex
- Kontakt:
Sama chętnie nauczyłabym się czegoś od Ciebie w kwestii zdjęć 
No i ta perspektywa emerytury za 2 lata - cudowna
na pewno zasłużona ze względu na ciężką i odpowiedzialną pracę 
No i ta perspektywa emerytury za 2 lata - cudowna