*Kostek*Sonia*Rominka*

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Re: *Kostek*

Post autor: asiak »

Może znajdę czas i wenę... niby bym chciała robić fajne zdjęcia, znać się na przesłonach itp a nic nie robię w tym kierunku <lol>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

A i jeszcze zazdroszczę emerytury w tak młodym wieku :-)
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

asiak pisze:Może znajdę czas i wenę... niby bym chciała robić fajne zdjęcia, znać się na przesłonach itp a nic nie robię w tym kierunku <lol>
Czyli coś tam jednak wiesz! <mrgreen> A jakie masz książki o foto? Ja obecnie czytam http://www.empik.com/fotografia-bez-taj ... ,ksiazka-p i uważam, że ta książka jest świetna!

W planach emerytura za 2 lata, będę miała ogółem 20 lat pracy, ale nie spocznę na laurach, trzeba będzie pomyśleć o czymś nowym <mrgreen>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Mam Sekrety mistrza fotografii cyfrowej Scott Kelby i Fotografia cyfrowa Anny Owczarz :)
A jaki masz aparat? Cyfrowy czy lustrzankę?
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

elsa pisze:
asiak pisze:Może znajdę czas i wenę... niby bym chciała robić fajne zdjęcia, znać się na przesłonach itp a nic nie robię w tym kierunku <lol>
Czyli coś tam jednak wiesz! <mrgreen> A jakie masz książki o foto? Ja obecnie czytam http://www.empik.com/fotografia-bez-taj ... ,ksiazka-p i uważam, że ta książka jest świetna!

W planach emerytura za 2 lata, będę miała ogółem 20 lat pracy, ale nie spocznę na laurach, trzeba będzie pomyśleć o czymś nowym <mrgreen>
Przeczytałam recenzje, może zakupię jeszcze jedną do kolekcji :-)
Awatar użytkownika
elsa

asiak pisze:Mam Sekrety mistrza fotografii cyfrowej Scott Kelby i Fotografia cyfrowa Anny Owczarz :)
A jaki masz aparat? Cyfrowy czy lustrzankę?
Lustrzankę Canon. W tym roku kupiłam też obiektyw manualny Helios, ale z efektów jestem średnio zadowolona, będę szukała innych alternatyw :)
Awatar użytkownika
elsa

asiak pisze:
elsa pisze:

Przeczytałam recenzje, może zakupię jeszcze jedną do kolekcji :-)
Do roboty, do roboty :axe: trochę chęci, a sama zauważysz efekty! <ok> Trzymam kciuki! :ok:
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Kostek piękny, foty cudne i koleżanka po fachu :-)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

elsa pisze:
Do roboty, do roboty :axe: trochę chęci, a sama zauważysz efekty! <ok> Trzymam kciuki! :ok:
Taaa.... <mrgreen>
Awatar użytkownika
Aleex
Kontakt:

Post autor: Aleex »

Sama chętnie nauczyłabym się czegoś od Ciebie w kwestii zdjęć :)

No i ta perspektywa emerytury za 2 lata - cudowna :) na pewno zasłużona ze względu na ciężką i odpowiedzialną pracę :)
Zablokowany