Ja mam nadzieję, że będzie w porządku. Wczoraj przetrwał sam ponad 3 godziny, znalazłam go śpiącego w komodzie pod telewizorem <rotfl> nawet nie był zbytnio obrażony moją nieobecnością. Za to w nocy odkrył kosz na pranie, z którego można dostać się na okno i to był dla niego prawdziwy szałwaćpanna pisze:Edi nasz pierwszy dzień w pracy dosyć mocno przeżył, bo dostał biegunki nie wiem czy to jakaś karma tak na niego zadziałała, czy jednak sam stres, ale później już było spokojnie teraz mam wrażenie, że do 16.00 nasza obecność go wręcz drażni nawet jak go zostawiłam na tydzien u rodziców na wakacje to się zbytnio nie przejął, a ja wróciłam do domu, rzuciłam walizki i o 1.00 w nocy jechałam do rodziców, żeby zobaczyć kota <lol> Głupia byłam myśląc, że się stęskni Co prawda bywaliśmy z nim tam celowo jak najcześciej, żeby się oswoił, ale jak wróciliśmy to tylko godzinkę się gniewał i udawał, że nas nie zna:) a potem po wielkich przytulasach wszystko wróciło do normy
Nico Perła Południa*PL vel Sheldon - Wita serdecznie!
- kejt_van_bodkin
Re: Nico Perła Południa*PL vel Sheldon - Wita serdecznie!
- waćpanna
a to dopiero początek <rotfl>
Czym więcej będzie wiedział, tym większa będzie jego ciekawość i będzie zaglądał głębiej... Mój Edward np. nauczył się ostatnio otwierać szuflady w szafkach kuchennych i robi to na okrągło. Co więcej - nigdy nie zdarzyło nam się tego widzieć, ale innego winnego nie ma - do tej pory zawsze były zamknięte i nie miały zdolności "samowysuwawczych" więc to musi być on
Czym więcej będzie wiedział, tym większa będzie jego ciekawość i będzie zaglądał głębiej... Mój Edward np. nauczył się ostatnio otwierać szuflady w szafkach kuchennych i robi to na okrągło. Co więcej - nigdy nie zdarzyło nam się tego widzieć, ale innego winnego nie ma - do tej pory zawsze były zamknięte i nie miały zdolności "samowysuwawczych" więc to musi być on
- asiak
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
- kejt_van_bodkin
Cześć Wszystkim,
No to ponad tydzień za nami, cudowny tydzień. Sheldon daje mi tyle radości, że głowa mała, ja ze spokojem wróciłam do pracy, a maleństwo czeka na mnie zaspane za zasłonką, zawsze w tym samym miejscu <zakochana>
Bawimy się cudownie każdego wieczoru, wędką, przy czym Sheldon śmiesznie udaje dźwięki kaczki <shock>. Skąd on wie jak brzmi kaczka, jak on takowej w życiu nie widział. Ulubiona skrytka, to papierowa torba po zakupach… Shelon wie co dobre <lol>. Mała fotorelacja z ostatniego tygodnia:
Tak śpię z moją mamusią w łóżeczku
Z tego zimnego miejsca ktoś wyciąga jedzonko… i nikt nie chce mi go do razu dać? Co jest… muszę czekać aż się ogrzeje, bo mnie brzuszek będzie bolał...
To moje miejsce do patrzenia na te ruchome obrazki, moja mamusia mówi, że to telewizor...
Na tym czymś ludzie mówią, że pracują, ale co oni tam wiedzą, tam jest dużo takich kociaków jak ja… tylko one takie jakieś płaskie… niemiziaste...
Tutaj sobie leżę ot tak, bo ja już dzisiaj taki znudzony tym wszystkim jestem…
I znowu mi każą spać… a ja ja jeszcze trochę pomruczę… ot co...
No to ponad tydzień za nami, cudowny tydzień. Sheldon daje mi tyle radości, że głowa mała, ja ze spokojem wróciłam do pracy, a maleństwo czeka na mnie zaspane za zasłonką, zawsze w tym samym miejscu <zakochana>
Bawimy się cudownie każdego wieczoru, wędką, przy czym Sheldon śmiesznie udaje dźwięki kaczki <shock>. Skąd on wie jak brzmi kaczka, jak on takowej w życiu nie widział. Ulubiona skrytka, to papierowa torba po zakupach… Shelon wie co dobre <lol>. Mała fotorelacja z ostatniego tygodnia:
Tak śpię z moją mamusią w łóżeczku
Z tego zimnego miejsca ktoś wyciąga jedzonko… i nikt nie chce mi go do razu dać? Co jest… muszę czekać aż się ogrzeje, bo mnie brzuszek będzie bolał...
To moje miejsce do patrzenia na te ruchome obrazki, moja mamusia mówi, że to telewizor...
Na tym czymś ludzie mówią, że pracują, ale co oni tam wiedzą, tam jest dużo takich kociaków jak ja… tylko one takie jakieś płaskie… niemiziaste...
Tutaj sobie leżę ot tak, bo ja już dzisiaj taki znudzony tym wszystkim jestem…
I znowu mi każą spać… a ja ja jeszcze trochę pomruczę… ot co...
- elsa
Sheldon, słodziaku nieziemski, nie można od Ciebie oczu oderwać! <zakochana> <serce> <zakochana> Cudnie się czyta, że Pańca i kotek szczęśliwi Grzeczny, cudny kociak
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Jaki mądry kotek wyczaił źródło jedzenia <lol>
- Charlotte
Śliczności <mrgreen>
- dagusia
hahaha focia w lodówce Co sobie wybrał??
A na resztach- nio kochana żywa maskotka przynoszca dużo szczęścia i radości <zakochana>
A na resztach- nio kochana żywa maskotka przynoszca dużo szczęścia i radości <zakochana>
-
cudny miziak... rozpływam się patrząc na niego <zakochana>
- iwus
Jaki on jest słodki <serce> <serce> <serce> Taki odważny maluszek zdobywca <zakochana>