Megi i Tytus

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
E_i_A

Post autor: E_i_A »

Watek dla siostrzyczki Megi zalozony - Fluffy i Tola. Zapraszam do odwiedzenia:)

Jak tam relacje Megi i Tytusa? U nas postepy byly widoczne doslownie z dnia na dzien. A teraz to juz robia prawie wszystko razem:)
Awatar użytkownika
Marcel

Post autor: Marcel »

Duecik pierwsza klasa <mrgreen> Super kociaki :ok:
Awatar użytkownika
MischaPL

Post autor: MischaPL »

Jestem zmęczony tym tygodniem i pilnowaniem szkrabów :) Ogólnie mała sobie radzi ale czasem muszę je jakoś tam rozdzielać poprzez zaprzątanie ich uwagi, potrafią razem spać , jeść a nawet bawić się , jak Megi podrośnie wszystko się wyprostuje , Tytus też musi dojrzeć bo to na razie młody szczaw :D To co mnie cieszy to fakt że przyzwyczajam Megi do noszenia na rękach i już jest dużo lepiej , nie ryczy jak ją podnoszę , dziś nawet pozwoliła się trzymać do góry brzuszkiem i drapać po nim, noo i przyszła sama do łóżka, położyłą się obok i grzecznie spała :) Teraz też śpi tuż obok na parapecie na swoim kolorowym kocyku :) Zrobiłbym jej zdjęcie ale zanim pójdę po pstryka to się obudzi i polezie za mną :D
FaBriCat

Post autor: FaBriCat »

Małymi kroczkami sie oswaja. W domu byłą pieszczochem, przychodziła do łozka i lezała na klawiaturze laptopa , goniłą kursor :)
Oczywiście mruczenie i przebieranie łapkami obowiązkowo.
Branie na ręce i przewrotki - z tym gorzej.
A na ręce ja brałam non stop tym bardziej ze została ostatnia i nie miałam jzu kogo miętolić :D

P.S Czekamy na kolejne super fotki <roll>
Awatar użytkownika
MischaPL

Trochę się dziś zdziwiłem, czy to możliwe aby Tytus osiągnął no ten tego, zdolności rozrodcze ? Zauważyłem dziś że wskoczył na małą i zaczął wykonywać ruchy frykcyjne :/ Chyba pora interweniować w medycznym sensie, co o tym myślicie ?
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

czas na kastrację (mój Bazyl tak własnie "bawił się" ze swoim kumplem :brzydal: )
Awatar użytkownika
MischaPL

Czwartek w samo południe, akcja pod kryptonimem "ale urwał!". Trzymajcie kciuki :)
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Będziemy trzymać :ok:
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Kciuki <ok>
Awatar użytkownika
MischaPL

Właśnie wróciliśmy do domu nie mogę wytłumaczyć Tytusowi że ma odpocząć on woli nieprzytomny czołgać się z miejsca na miejsce.
Zablokowany