YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL
- Charlotte
Re: YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL
Cudeńka :-)
- elsa
Ach, przewijam sobie fotki w te i nazat, bo nie mogę się po prostu napatrzeć na te cudeńka! <zakochana> Carmelcia to taka profi modelka, że marzę, żeby dla niej sesję zrobić <zakochana> <serce> <zakochana> Yogusiowi również, gdyby łaskawie się zgodził, taka uroda aż mnie onieśmiela, więc nie mam odwagi pytać...pooglądam sobie zdjęcia znowu <serce>
- Malena
No niestety waga Carmelki to moja wielka bolączka (waży zaledwie 4,200) potrafi być tak, że stawiam przed moimi kotami talerzyki z wołowinką, Carmela najpierw miauczy z radości a później powącha i odchodzi, ewidentnie widać po niej że jest zawiedziona więc biegiem lecę po następny talerzyk tym razem z rybkami morskimi, żeby tylko zjadła coś innego niż suche chrupasyyamaha pisze:<lol> Yogus jaki szczesliwy <zakochana> <zakochana>
Karmelcia cudna (tylko mi tak mocno szczuplutko wyglada... Pancia, czy kotek dostaje wystarczajaco duzo przysmaczkow ? <mrgreen> )
Moja droga ja nie widzę problemu - wpadaj i pstrykaj <mrgreen> masz do nas bagatelka 220 km autostradą <lol> Carmelka jest bardzo towarzyskim kotkiem, natomiast na Yogusia to ja bym nie liczyła. On jest strasznym cykorkiem, musiałabyś naprawdę bardzo często nas odwiedzać żeby Yoguś zaczął do Ciebie wychodzićelsa pisze:Ach, przewijam sobie fotki w te i nazat, bo nie mogę się po prostu napatrzeć na te cudeńka! <zakochana> Carmelcia to taka profi modelka, że marzę, żeby dla niej sesję zrobić <zakochana> <serce> <zakochana> Yogusiowi również, gdyby łaskawie się zgodził, taka uroda aż mnie onieśmiela, więc nie mam odwagi pytać...pooglądam sobie zdjęcia znowu <serce>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Madziu, Twoje kotunie jak zawsze przepiękne. Uwielbiam tę naburmuszoną minkę Carmelci. <serce> <serce> <serce>
A Yogusław jaki miziaczek, no nie mogę. <serce> <serce> <serce>
elsa, Carmelka na pewno pięknie zapozuje. To urodzona modelka, a przy tym dusza towarzystwa. :-)
A Yogusław jaki miziaczek, no nie mogę. <serce> <serce> <serce>
elsa, Carmelka na pewno pięknie zapozuje. To urodzona modelka, a przy tym dusza towarzystwa. :-)
- yamaha
- Genius Loci
<wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> Sama jestes cykorkiem !Malena pisze: Moja droga ja nie widzę problemu - wpadaj i pstrykaj <mrgreen> masz do nas bagatelka 220 km autostradą <lol> Carmelka jest bardzo towarzyskim kotkiem, natomiast na Yogusia to ja bym nie liczyła. On jest strasznym cykorkiem, musiałabyś naprawdę bardzo często nas odwiedzać żeby Yoguś zaczął do Ciebie wychodzić
Yogus po prostu dba o image i nie bedzie sie pokazywal tak od pierwszego razu wszystkim, no cos Ty <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
E no, gdzie Ty yamaha widzisz chudą Carmelkę? Przecież to piękna zgrabna dziewczyna
Młoda na dodatek jeszcze, pełni kształtów nie osiągnęła
<serce>
Są piękni, a Carmelka rzeczywiście jak zawodowa modelka... nawet się rymuje
<zakochana>
PS. Mój pimpek pt.Kalinka waży 3,8 kg, na zimę może dobije do 4kg a apetyt ma jak smok
Po prostu taka jest 
Są piękni, a Carmelka rzeczywiście jak zawodowa modelka... nawet się rymuje
PS. Mój pimpek pt.Kalinka waży 3,8 kg, na zimę może dobije do 4kg a apetyt ma jak smok
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Nie no, nie oszukujmy się, Carmelka nie jest wybitnym "jadkiem", ona je, ale na swoich zasadach, to taki typ skubaka, tam poskubie, tam poskubie i po posiłku, już jako maluch zafundowała mi kilka siwych włosów, cały miot przy miskach, Camisiak, Carrotka do zwymiotowania wpychały w siebie mięsko, a Carmel w tym czasie zamiast jeść, bawiła się ogonkami jedzącego rodzeństwa, albo pchała mi się na kolana i dopiero jak miski zostawały puste, to ona raczyła przyjść i resztki powylizywać, to nie jest kwestia tego, że czegoś nie lubi, bo je prawie wszystko, tylko w niewielkich ilościach.
Z drugiej strony długi czas takim skubakiem była też nasza Allurka, dopiero po przejściu na "emeryturę" zaczęło się jej odmieniać, tylko że jakimś cudem jest jej w obwodzie dwa razy tyle, co Carmelki <oops>
Z drugiej strony długi czas takim skubakiem była też nasza Allurka, dopiero po przejściu na "emeryturę" zaczęło się jej odmieniać, tylko że jakimś cudem jest jej w obwodzie dwa razy tyle, co Carmelki <oops>
- Neta
Yoguś na kolankach jaki rozkoszny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ale Carmelcia... <roll>
Jak ja kocham tę Twoją rozkapryszoną cudowną dziewczynkę <zakochana> <zakochana> <zakochana> Z każdym kolejnym zdjęciem kocham coraz bardziej <serce> <serce> <serce>
Ale Carmelcia... <roll>
Jak ja kocham tę Twoją rozkapryszoną cudowną dziewczynkę <zakochana> <zakochana> <zakochana> Z każdym kolejnym zdjęciem kocham coraz bardziej <serce> <serce> <serce>
- dagusia
Carmelciu piękną dziewczynką jesteś <zakochana> masz też ślicznego braciszka <zakochana>
- Malena