YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Charlotte

Re: YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL

Post autor: Charlotte »

Cudeńka :-)
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Ach, przewijam sobie fotki w te i nazat, bo nie mogę się po prostu napatrzeć na te cudeńka! <zakochana> Carmelcia to taka profi modelka, że marzę, żeby dla niej sesję zrobić <zakochana> <serce> <zakochana> Yogusiowi również, gdyby łaskawie się zgodził, taka uroda aż mnie onieśmiela, więc nie mam odwagi pytać...pooglądam sobie zdjęcia znowu <serce>
Awatar użytkownika
Malena

Post autor: Malena »

yamaha pisze:<lol> Yogus jaki szczesliwy <zakochana> <zakochana>
Karmelcia cudna (tylko mi tak mocno szczuplutko wyglada... Pancia, czy kotek dostaje wystarczajaco duzo przysmaczkow ? <mrgreen> )
No niestety waga Carmelki to moja wielka bolączka (waży zaledwie 4,200) potrafi być tak, że stawiam przed moimi kotami talerzyki z wołowinką, Carmela najpierw miauczy z radości a później powącha i odchodzi, ewidentnie widać po niej że jest zawiedziona więc biegiem lecę po następny talerzyk tym razem z rybkami morskimi, żeby tylko zjadła coś innego niż suche chrupasy :mimbla: ale potrafi być tak że za jakiś czas podchodzi do miseczki z chrupasami i jak wtedy postawię przed nią wołowinkę to z chęcią zje - no istne szaleństwo z tym kotem, mówię Wam :mimbla: Ale mocno wierzę w to, że przyjdzie taki dzień że Carmelka będzie tak samo misiowata jak jej mamusia.
elsa pisze:Ach, przewijam sobie fotki w te i nazat, bo nie mogę się po prostu napatrzeć na te cudeńka! <zakochana> Carmelcia to taka profi modelka, że marzę, żeby dla niej sesję zrobić <zakochana> <serce> <zakochana> Yogusiowi również, gdyby łaskawie się zgodził, taka uroda aż mnie onieśmiela, więc nie mam odwagi pytać...pooglądam sobie zdjęcia znowu <serce>
Moja droga ja nie widzę problemu - wpadaj i pstrykaj <mrgreen> masz do nas bagatelka 220 km autostradą <lol> Carmelka jest bardzo towarzyskim kotkiem, natomiast na Yogusia to ja bym nie liczyła. On jest strasznym cykorkiem, musiałabyś naprawdę bardzo często nas odwiedzać żeby Yoguś zaczął do Ciebie wychodzić
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Madziu, Twoje kotunie jak zawsze przepiękne. Uwielbiam tę naburmuszoną minkę Carmelci. <serce> <serce> <serce>
A Yogusław jaki miziaczek, no nie mogę. <serce> <serce> <serce>

elsa, Carmelka na pewno pięknie zapozuje. To urodzona modelka, a przy tym dusza towarzystwa. :-)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Malena pisze: Moja droga ja nie widzę problemu - wpadaj i pstrykaj <mrgreen> masz do nas bagatelka 220 km autostradą <lol> Carmelka jest bardzo towarzyskim kotkiem, natomiast na Yogusia to ja bym nie liczyła. On jest strasznym cykorkiem, musiałabyś naprawdę bardzo często nas odwiedzać żeby Yoguś zaczął do Ciebie wychodzić
<wsciekly> <wsciekly> <wsciekly> Sama jestes cykorkiem !
Yogus po prostu dba o image i nie bedzie sie pokazywal tak od pierwszego razu wszystkim, no cos Ty <zakochana> :kotek: <zakochana>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

E no, gdzie Ty yamaha widzisz chudą Carmelkę? Przecież to piękna zgrabna dziewczyna :) Młoda na dodatek jeszcze, pełni kształtów nie osiągnęła :) <serce>

Są piękni, a Carmelka rzeczywiście jak zawodowa modelka... nawet się rymuje :D <zakochana>

PS. Mój pimpek pt.Kalinka waży 3,8 kg, na zimę może dobije do 4kg a apetyt ma jak smok :D Po prostu taka jest :)
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

Nie no, nie oszukujmy się, Carmelka nie jest wybitnym "jadkiem", ona je, ale na swoich zasadach, to taki typ skubaka, tam poskubie, tam poskubie i po posiłku, już jako maluch zafundowała mi kilka siwych włosów, cały miot przy miskach, Camisiak, Carrotka do zwymiotowania wpychały w siebie mięsko, a Carmel w tym czasie zamiast jeść, bawiła się ogonkami jedzącego rodzeństwa, albo pchała mi się na kolana i dopiero jak miski zostawały puste, to ona raczyła przyjść i resztki powylizywać, to nie jest kwestia tego, że czegoś nie lubi, bo je prawie wszystko, tylko w niewielkich ilościach.
Z drugiej strony długi czas takim skubakiem była też nasza Allurka, dopiero po przejściu na "emeryturę" zaczęło się jej odmieniać, tylko że jakimś cudem jest jej w obwodzie dwa razy tyle, co Carmelki <oops>
Awatar użytkownika
Neta

Post autor: Neta »

Yoguś na kolankach jaki rozkoszny <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Ale Carmelcia... <roll>
Jak ja kocham tę Twoją rozkapryszoną cudowną dziewczynkę <zakochana> <zakochana> <zakochana> Z każdym kolejnym zdjęciem kocham coraz bardziej <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Carmelciu piękną dziewczynką jesteś <zakochana> masz też ślicznego braciszka <zakochana>
Awatar użytkownika
Malena

Post autor: Malena »

11 LISTOPADA - dzień wolny od pracy świętujemy URODZINY YOGUSIA !!!
:kotek: życzę ci zdrówka moje serduszko <zakochana> <zakochana>

w związku ze świętem narodowym fotki szanownego jubilata...
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Zablokowany