<lol> <lol> <lol>elwiska3 pisze:pewnie mu powiedziala że rodzenstwo bedzie miałjoakar pisze:co Ty mu Pańcia pokazałaś, że tak zareagował na ostatnim zdjęciu?![]()
![]()
<zakochana>
joakar pisze:co Ty mu Pańcia pokazałaś, że tak zareagował na ostatnim zdjęciu?![]()
![]()
Noo, ja przez dziewczyny nie mogę się przestawić, patrzę na zdjęcia i ciągle myślę że Indi to dziewczynka, bo przecież z takim pysiem... <zakochana>PyzowePany pisze: Indii to taka męska wersja naszej forumowej Belli i Lumi <zakochana>
Pańcia, pokazuj nam go częściej![]()
Dzięki Julcik, ja też jestem dumna z Indiego, że tak ładnie rośnie i również dopatruję się podobieństw do AvarciaJulcik pisze:Cudny, naprawdę czadowy kocurro! <serce>
A ta poza brzuchem do góry - to ma po tacie <mrgreen> Avar wygląda identycznie <mrgreen>
Proszę go od nas wycałować i wymiziać, jestem dumna! <zakochana>
Założyłam już nową skarpetę z napisem "zbieram na remont łazienki i większą umywalkę" <mrgreen>Kamila pisze:Ale Indi jest super i jak pięknie wyrósł, niedługo będziesz musiała wymienić umywalkę na większą <lol> Minki ma słodkie i udaje takiego groźnego a i tak widać, że to pieszczoszek <roll> Prosze wymiziać ten okrąglutki brzusio ode mnie
Postaram się być częściej ze zdjęciami i nie tylko <tańczy>PyzowePany pisze:Genialny jest <zakochana> <zakochana> I ten opad szczęki na ostatnim zdjęciu... <rotfl>
Indii to taka męska wersja naszej forumowej Belli i Lumi <zakochana>
Pańcia, pokazuj nam go częściej![]()
Dzięki, dzięki, dzięki! Pysio ma faktycznie jeszcze małe, jeszcze kociak, ale rośnie i mam nadzieję, że będzie miał wypchane poliki jak tatuś!MoniQ pisze:PyzowePany pisze:
Noo, ja przez dziewczyny nie mogę się przestawić, patrzę na zdjęcia i ciągle myślę że Indi to dziewczynka, bo przecież z takim pysiem... <zakochana>
Obłędny jest <lol> , normalnie mężczyzna idealny, i piękny i zabawny <serce>