Indi

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Re: Indi

Post autor: asiak »

elwiska3 pisze:
joakar pisze:co Ty mu Pańcia pokazałaś, że tak zareagował na ostatnim zdjęciu? :haha: :haha: :haha:
pewnie mu powiedziala że rodzenstwo bedzie miał
<lol> <lol> <lol>
<zakochana> :kotek: <zakochana> :kotek:
turmalinka

Post autor: turmalinka »

cudowny kociak!
Awatar użytkownika
Marzenciam

Post autor: Marzenciam »

joakar pisze:co Ty mu Pańcia pokazałaś, że tak zareagował na ostatnim zdjęciu? :haha: :haha: :haha:

Pańcia, czuła na wszystkie miauki, w środku nocy zapaliła światło i uniosła się lekko na poduszce z zapytaniem "czego kot chce", tak więc Indi zobaczył MNIE <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Cudny, naprawdę czadowy kocurro! <serce>
A ta poza brzuchem do góry - to ma po tacie <mrgreen> Avar wygląda identycznie <mrgreen>
Proszę go od nas wycałować i wymiziać, jestem dumna! <zakochana>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Ale Indi jest super i jak pięknie wyrósł, niedługo będziesz musiała wymienić umywalkę na większą <lol> Minki ma słodkie i udaje takiego groźnego a i tak widać, że to pieszczoszek <roll> Prosze wymiziać ten okrąglutki brzusio ode mnie :kotek:
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

Nie no umieram z zazdrości, najpiękniejszy na świecie kot ( dopóki mój u mnie nie zawita ;) ) ale zakochałam się <serce> <zakochana>
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

Genialny jest <zakochana> <zakochana> I ten opad szczęki na ostatnim zdjęciu... <rotfl>
Indii to taka męska wersja naszej forumowej Belli i Lumi <zakochana>
Pańcia, pokazuj nam go częściej :hammer: :kotek:
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

PyzowePany pisze: Indii to taka męska wersja naszej forumowej Belli i Lumi <zakochana>
Noo, ja przez dziewczyny nie mogę się przestawić, patrzę na zdjęcia i ciągle myślę że Indi to dziewczynka, bo przecież z takim pysiem... <zakochana>

Obłędny jest <lol> , normalnie mężczyzna idealny, i piękny i zabawny <serce> :kotek:
Awatar użytkownika
Marzenciam

Post autor: Marzenciam »

Dziękuje!

Oczywiście wymiziam, wycałuję łaputki, uszka, ogonek i brzuchol od Wszystkich. Z resztą Indi na brak pieszczot nie może narzekać :D <lol> <lol> <lol>
Julcik pisze:Cudny, naprawdę czadowy kocurro! <serce>
A ta poza brzuchem do góry - to ma po tacie <mrgreen> Avar wygląda identycznie <mrgreen>
Proszę go od nas wycałować i wymiziać, jestem dumna! <zakochana>
Dzięki Julcik, ja też jestem dumna z Indiego, że tak ładnie rośnie i również dopatruję się podobieństw do Avarcia :)
Miziam nieustannie!

Kamila pisze:Ale Indi jest super i jak pięknie wyrósł, niedługo będziesz musiała wymienić umywalkę na większą <lol> Minki ma słodkie i udaje takiego groźnego a i tak widać, że to pieszczoszek <roll> Prosze wymiziać ten okrąglutki brzusio ode mnie :kotek:
Założyłam już nową skarpetę z napisem "zbieram na remont łazienki i większą umywalkę" <mrgreen>

PyzowePany pisze:Genialny jest <zakochana> <zakochana> I ten opad szczęki na ostatnim zdjęciu... <rotfl>
Indii to taka męska wersja naszej forumowej Belli i Lumi <zakochana>
Postaram się być częściej ze zdjęciami i nie tylko <tańczy>
MoniQ pisze:
PyzowePany pisze:
Noo, ja przez dziewczyny nie mogę się przestawić, patrzę na zdjęcia i ciągle myślę że Indi to dziewczynka, bo przecież z takim pysiem... <zakochana>

Obłędny jest <lol> , normalnie mężczyzna idealny, i piękny i zabawny <serce> :kotek:
Dzięki, dzięki, dzięki! Pysio ma faktycznie jeszcze małe, jeszcze kociak, ale rośnie i mam nadzieję, że będzie miał wypchane poliki jak tatuś!
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

On robi dokładnie tę samą pozę do głaskania co moja Eris <lol> Brzuch do góry, łapki podwinięte, brakuje tylko napisu <---- Tutaj głaskać <lol>
Zablokowany