*Kostek*Sonia*Rominka*

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Lelka

Re: *Kostek*Sonia*Rominka*

Post autor: Lelka »

elsa pisze:
Nie wiem co ta płyta w sobie ma, że przyciąga, na mnie nie działa <roll> Może powinnam futro zapuścić <?> :brzydal:
A jak już jednak udaje Ci się ją włączyć, Sonie wyczuwa ciepło i nie idzie, czy musisz być czujna?

Sonie ze spineczką = rozkosz do kwadratu
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<lol> <lol> Znow obiad i kolacja "na miescie" :haha: :haha: :haha:

<zakochana> <zakochana> <zakochana> :kotek:
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Lelka pisze:
elsa pisze:
Nie wiem co ta płyta w sobie ma, że przyciąga, na mnie nie działa <roll> Może powinnam futro zapuścić <?> :brzydal:
A jak już jednak udaje Ci się ją włączyć, Sonie wyczuwa ciepło i nie idzie, czy musisz być czujna?

Sonie ze spineczką = rozkosz do kwadratu
Na początku podchodziła, żeby obwąchać garnek, ale bardziej z daleka niż z bliska, jednak reagowaliśmy i teraz nie przychodzi jak się cosik gotuje. Niemniej czujna jestem, różnie to bywa. Zawsze po zakończonym pichceniu garnek ląduje na podstawce poza płytą, bo drepczące koty potrafią ją uruchomić - bez garnka grzać nie będzie, więc koteły są bezpieczne :kotek:

Nic nie mówcie, na mieście to ja bym mogła się stołować codziennie <mrgreen> Musaka i sałatka grecka, albo pstrąg w migdałach...mmm uwielbiam! :rybka:
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Czy ja dobrze czytam, że niańki do ogonków potrzebujesz??? To ja składam swoją aplikację :komp: , jestem idealną kandydatką i spełniam wszystkie wymogi <lol> Koty mogą ze mną robić co chcą <lol> No i byłam pierwsza, więc żadne inne podania nie powinny już być rozpatrywane <gwiżdże>
A Sońcia to jakiś nieudany dzień miała, ani spineczki nie mogła sobie zapiąć, ani kocykiem nakryć ani nawet tej wody z cytrynką sięgnąć jej się nie udało :(((( oczywiście jako wykwalifikowana kocia niania odpowiednio bym ją pocieszyła :-D
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

A miałam tutaj nie wchodzić, co mnie pokusiło :mimbla: :mimbla: :mimbla:
Sonieczka <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Ruda "I love you" <zakochana>
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Soniu jaka Ty brysiowa już jesteś :mdleje: :mdleje: :mdleje: Przecież Ty jak kocurek wyglądasz- co traktuj jako komplement <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
anex

Post autor: anex »

Ej, Ruda, fajna jesteś. I ten wąąąs!

<widzicie, do czego doszło, że mnie już się rude podoba?>
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

anex pisze:
<widzicie, do czego doszło, że mnie już się rude podoba?>
ja też się dzięki Soni zakochałam w rudych kotach <mrgreen> a dzięki Romince, Missuni i Jadzi w kudłatych <lol>
gdyby nie to forum, byłabym szczęśliwym posiadaczem jednego kota uważającym, że tyle mi wystarczy <lol>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Oj, Cioteczki, a czy Wy wiecie, że to rude było nieplanowane, bo jechaliśmy obejrzeć sobie właściwie tylko Romcię. Później, u Lilii, okazało się, że właśnie ruda klucha podbiła moje <serce> i było już po ptokach, decyzja zapadła, że to Sonia z nami zamieszka. No ale Lilia wystawiała na FB fotki kochasi-Romisi i tak wodziła na pokuszenie, a ja nie spałam po nocach i biliśmy się z mężem z myślami, co robić w tej sytuacji, przecież one obie są cudowne...na dokładkę byłam zakochana w Jadwini Haneczkowej, a jak dowiedziałam się, że i ona od Lilii, to wyjście z sytuacji było tylko jedne -> :kotek: :kotek:

Dziękuję w imieniu Soniaka za słowa uznania! <serce> Rude jest piękne, paczajcie! <mrgreen>

Przepraszam, że tak z doskoku, ale chorowałam, więc póki co wrzucę co mam, a do Was Cioteczki zajrzę w tak zwanym międzyczasie :roza:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek