*Kostek*Sonia*Rominka*
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Re: *Kostek*Sonia*Rominka*
no i właśnie mnie elsa dobiła...... <lol> Jakie one są cudne, wszystkie trzy, ale jednak Soniak...
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
I pomyśleć, że jak się kiedyś pojawiły foty na forum miotu S to ja się nad nią zastanawiałam, tylko za długo to trwało i ktoś mnie uprzedził , a może tak miało być bo wtedy jeszcze kwestia dokocenia nie była taka dojrzała <oops>
Ale to jednak dobrze, ja bym jej nie umiała robić takich pięknych zdjęć <lol>
Ona naprawdę wygląda jak brytkowy facet, i to jest akurat mega komplement <zakochana>
PS. cudne to zdjęcie na tle czerwonych liści za oknem <serce> i wszystkie inne też :-)
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
I pomyśleć, że jak się kiedyś pojawiły foty na forum miotu S to ja się nad nią zastanawiałam, tylko za długo to trwało i ktoś mnie uprzedził , a może tak miało być bo wtedy jeszcze kwestia dokocenia nie była taka dojrzała <oops>
Ale to jednak dobrze, ja bym jej nie umiała robić takich pięknych zdjęć <lol>
Ona naprawdę wygląda jak brytkowy facet, i to jest akurat mega komplement <zakochana>
PS. cudne to zdjęcie na tle czerwonych liści za oknem <serce> i wszystkie inne też :-)
- yamaha
- Genius Loci
elsa pisze:
Czy ktos mnie moze mocno pacnac, zebym sobie przypomniala, ze ja NIE BARDZO LUBIE rude koty ? <rotfl>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
ja zobaczyłam TO zdjęcie, to od razu wiedziałam, że yamaha będzie ukontentowana <lol>
- elsa
yam <mrgreen> Ty nie bardzo lubisz rude koty, jak i krótkowłose, więc Soniak zupełnie brzydki jest dla Ciebie, nie ma co się zagłębiać w jej walory
Limonka, serio zastanawiałaś się nad Soniakiem? <mrgreen> My jak jechaliśmy do Lilii to z zamiarem obejrzenia wyłącznie Romci No ale wypatrzyłam Soniaka i jak ją tylko wzięłam na ręce, to zdecydowaliśmy się, że mimo wszystko to właśnie ona trafi pod nasz dach <zakochana> No ale Romka...Romka też nie dawała o sobie zapomnieć i jak zobaczyłam jedno z nowych zdjęć na FB, to postanowiliśmy, że bierzemy je obie <serce> To była najlepsza decyzja z możliwych! <serce>
Dziękuję za serdeczności kochana! No i spójrz, nie masz Soniaka, ale cudownego, kochanego białego misia <zakochana> Muszę powiedzieć, że wzdycham do niego ukradkiem i kiedyś Mazuriowego kotka mieć będę! <serce>
Limonka, serio zastanawiałaś się nad Soniakiem? <mrgreen> My jak jechaliśmy do Lilii to z zamiarem obejrzenia wyłącznie Romci No ale wypatrzyłam Soniaka i jak ją tylko wzięłam na ręce, to zdecydowaliśmy się, że mimo wszystko to właśnie ona trafi pod nasz dach <zakochana> No ale Romka...Romka też nie dawała o sobie zapomnieć i jak zobaczyłam jedno z nowych zdjęć na FB, to postanowiliśmy, że bierzemy je obie <serce> To była najlepsza decyzja z możliwych! <serce>
Dziękuję za serdeczności kochana! No i spójrz, nie masz Soniaka, ale cudownego, kochanego białego misia <zakochana> Muszę powiedzieć, że wzdycham do niego ukradkiem i kiedyś Mazuriowego kotka mieć będę! <serce>
- elsa
Oczy kota ze Shreka robią swojeLimonka pisze:ja zobaczyłam TO zdjęcie, to od razu wiedziałam, że yamaha będzie ukontentowana <lol>
- yamaha
- Genius Loci
O widzisz, porzadnie i madrze gadasz !elsa pisze:yam <mrgreen> Ty nie bardzo lubisz rude koty, jak i krótkowłose, więc Soniak zupełnie brzydki jest dla Ciebie, nie ma co się zagłębiać w jej walory
Czyli juz ustalilysmy (raz na zawsze), ze Soniak mi sie nie podoba i jest wlasciwie to nawet dosc brzydkim kotem, tak ?
No dobrze.
Lo maaaaaaaaaatko w tej gwiazdkowej poscieli z uszkami na plasko lojeeeeeeeeeejku
- elsa
Tak, ona jest przecież jakaś taka kwadratowa, niczym mocno rozbudowane karki, nic w niej ładnego, taki to pospolity kot, niemalże szary, którego wszędzie pełno <mrgreen> Ściąga pranie z suszarki, poluje na rybkę, rozlewając pół wody z akwarium, asystuje w kuchni sprawdzając całą sobą, czy miski czyste, a idź, co za upierdliwy kot! <rotfl>
<mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
Brzydka (to juz ustalone <mrgreen> ) i wredna.
Ale "niemalze szara" : czego to czlowiekowi w szkole fotografii nie wcisna, matko jedyna <roll>
Ale "niemalze szara" : czego to czlowiekowi w szkole fotografii nie wcisna, matko jedyna <roll>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
i ja odpłynęłam jak zobaczyłam tą fotkę ale ja to zawsze do Sońci maiłam słabość <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>elsa pisze:
Romcia na 1. fotce wyglada jak prawdziwa hrabianka i te oczyska bursztynowe <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
O ludzieeee.....
Trzy omdlenia pod rząd <serce> <serce> <serce>
Sonia to wygląda jak ta żaba nadmuchana dla Fiony przez Shreka <lol> <serce>
https://youtu.be/FKcFAihjzck od 1:22 <rotfl>
Kocham twoje koty jak swoje nooo <zakochana>
Trzy omdlenia pod rząd <serce> <serce> <serce>
Sonia to wygląda jak ta żaba nadmuchana dla Fiony przez Shreka <lol> <serce>
https://youtu.be/FKcFAihjzck od 1:22 <rotfl>
Kocham twoje koty jak swoje nooo <zakochana>