*Kostek*Sonia*Rominka*

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Re: *Kostek*Sonia*Rominka*

Post autor: Limonka »

no i właśnie mnie elsa dobiła...... <lol> Jakie one są cudne, wszystkie trzy, ale jednak Soniak...
:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>

I pomyśleć, że jak się kiedyś pojawiły foty na forum miotu S to ja się nad nią zastanawiałam, tylko za długo to trwało i ktoś mnie uprzedził ;-)) , a może tak miało być bo wtedy jeszcze kwestia dokocenia nie była taka dojrzała <oops>
Ale to jednak dobrze, ja bym jej nie umiała robić takich pięknych zdjęć <lol>

Ona naprawdę wygląda jak brytkowy facet, i to jest akurat mega komplement <zakochana>

PS. cudne to zdjęcie na tle czerwonych liści za oknem <serce> i wszystkie inne też :-)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

elsa pisze:
Obrazek
:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mimbla:
Czy ktos mnie moze mocno pacnac, zebym sobie przypomniala, ze ja NIE BARDZO LUBIE rude koty ? <rotfl>
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

ja zobaczyłam TO zdjęcie, to od razu wiedziałam, że yamaha będzie ukontentowana <lol>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

yam :hammer: <mrgreen> Ty nie bardzo lubisz rude koty, jak i krótkowłose, więc Soniak zupełnie brzydki jest dla Ciebie, nie ma co się zagłębiać w jej walory :haha:

Limonka, serio zastanawiałaś się nad Soniakiem? <mrgreen> My jak jechaliśmy do Lilii to z zamiarem obejrzenia wyłącznie Romci ;-)) No ale wypatrzyłam Soniaka i jak ją tylko wzięłam na ręce, to zdecydowaliśmy się, że mimo wszystko to właśnie ona trafi pod nasz dach <zakochana> No ale Romka...Romka też nie dawała o sobie zapomnieć i jak zobaczyłam jedno z nowych zdjęć na FB, to postanowiliśmy, że bierzemy je obie <serce> To była najlepsza decyzja z możliwych! <serce>

Dziękuję za serdeczności kochana! :kiss: No i spójrz, nie masz Soniaka, ale cudownego, kochanego białego misia <zakochana> Muszę powiedzieć, że wzdycham do niego ukradkiem i kiedyś Mazuriowego kotka mieć będę! <serce>
Awatar użytkownika
elsa

Limonka pisze:ja zobaczyłam TO zdjęcie, to od razu wiedziałam, że yamaha będzie ukontentowana <lol>
Oczy kota ze Shreka robią swoje :haha:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

elsa pisze:yam :hammer: <mrgreen> Ty nie bardzo lubisz rude koty, jak i krótkowłose, więc Soniak zupełnie brzydki jest dla Ciebie, nie ma co się zagłębiać w jej walory :haha:
O widzisz, porzadnie i madrze gadasz ! :ok:
Czyli juz ustalilysmy (raz na zawsze), ze Soniak mi sie nie podoba i jest wlasciwie to nawet dosc brzydkim kotem, tak ? :hidden:
No dobrze.

Lo maaaaaaaaaatko w tej gwiazdkowej poscieli z uszkami na plasko lojeeeeeeeeeejku :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Awatar użytkownika
elsa

:haha: :haha: :haha:

Tak, ona jest przecież jakaś taka kwadratowa, niczym mocno rozbudowane karki, nic w niej ładnego, taki to pospolity kot, niemalże szary, którego wszędzie pełno <mrgreen> Ściąga pranie z suszarki, poluje na rybkę, rozlewając pół wody z akwarium, asystuje w kuchni sprawdzając całą sobą, czy miski czyste, a idź, co za upierdliwy kot! <rotfl>

<mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Brzydka (to juz ustalone <mrgreen> ) i wredna.

Ale "niemalze szara" : czego to czlowiekowi w szkole fotografii nie wcisna, matko jedyna <roll>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

elsa pisze:
Obrazek
i ja odpłynęłam jak zobaczyłam tą fotkę :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: ale ja to zawsze do Sońci maiłam słabość <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Romcia na 1. fotce wyglada jak prawdziwa hrabianka i te oczyska bursztynowe <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

O ludzieeee..... :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Trzy omdlenia pod rząd <serce> <serce> <serce>
Sonia to wygląda jak ta żaba nadmuchana dla Fiony przez Shreka <lol> <serce>

https://youtu.be/FKcFAihjzck od 1:22 <rotfl>

Kocham twoje koty jak swoje nooo <zakochana>
Zablokowany