Armin

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
T2P

Re: Armin

Post autor: T2P »

Na wystawy nie mamy czasu jeździć... Kot bedzie łapał szczury zgodnie z legendą😁😁😁😁
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Ta "metryka", którą w teorii możesz zamienić na "rodowód" to wciąż nic nieznaczący kawałek papieru. Równie dobrze sam mogłeś stworzyć w wordzie taką tabelkę, wpisać do niej dowolne treści i puścić na domowej drukarce, efekt jest dokładnie ten sam :-) Papier, który tylko wedle tego stowarzyszenia jest rodowodem.

Hodowcy doskonale wiedzą, że o koty nierasowe też się dba, wiem że to niesamowite, ale to prawda :shock: :strach: Co więcej! Ci hodowcy w żadnym stopniu nie uważają siebie i swoich kotów za lepszy sort. Dodatkowo to właśnie legalni hodowcy są osobami, u których ludzie, którzy tak jak Ty pozwolili się oszukać, szukają wsparcia i rady.
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

Zgadzam się w 100 % i to Oni zawszę chętnie doradzają i robią to doskonalę , ja właśnie u nich szukałam pomocy i ją uzyskałam
Awatar użytkownika
Jaskier
Agilisowy Rezydent

Post autor: Jaskier »

fado123 pisze: 22 cze 2017, 18:28 Zgadzam się w 100 % i to Oni zawszę chętnie doradzają i robią to doskonalę , ja właśnie u nich szukałam pomocy i ją uzyskałam
Ja również. Też mam "podróbkę" ;-))
I co z tego że ma zielone obwódki wokół źrenic, wibrysy wygięte nie w tę stronę i jedną nóżkę bardziej? ;-)) :mrgreen:
Rośnie jak na drożdżach, mruczy jak traktor, odważny i niezależny, póki co zdrowy i dla mnie najpiękniejszy kot na świecie.
Twój też taki będzie. Ucz się, dowiaduj się, zapewnij mu dobre warunki do rozwoju - zabawki, półki żeby mógł być wysoko.
Zadbaj o bezpieczeństwo - zamykaj porcelanę w toalecie, nie zostawiaj uchylonego czy otwartego okna itp itd a Twój kot odwdzięczy się żądaniem pieszczot o 4 rano, gonitwą za niewidzialnym wrogiem po Twojej twarzy, zrzuceniem z półki porcelanowej pamiątki z wycieczki żeby sprawdzić czy grawitacja nadal działa. :-D
Będzie się działo :mrgreen:
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

ja nie uważam że taki jest gorszy , ja moją Lilkę kochałam jak żadnego innego też była z pseud ale za szybko musiałam ją pożegnać , jak najbardziej zapewnić mu wszystko co najlepsze i będzie dobrze , tylko szkoda że ktoś Cię oszukał , ale takie czasy mamy
T2P

Dzisiaj Armin był u weterynarza na szczepieniu nr 2... wet stwierdził że z kotem jest wszystko w porządku i zalecił.. zmian żywienia z mokrego z torebki na zwykłe gotowane bądź surowe mięso.
Aktualnie Armin ma 3 miesiące i szukamy dla niego zabawki która wytrzyma dłużej niż 3-4h zabawy. Poniżej zdjęcie z resztki zabawki wędki z rybką :strach: :strach: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Twój maluch intensywnie teraz rośnie, dlatego jak będziesz dawał mu surowe lub gotowane mięsko to musisz je suplementować, żeby maluch nie miał jakichś niedoborów, albo za mało tauryny.
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Śliczny kociak , mój Don mięsa w żadnej postaci nie chce jeść , jedyne co je to schesir tuńczyk wsuwa jak szalony, i to jest łatwiejsze niż suplementowanie ale jak kto woli ;)
T2P

Aktualnie kot ma 3 miesiące i 2 tyg i je wszystko juz... Nie ma problemu z pokarmami suchymi i mokrymi, odstwiamy mu sieciowa mokra karme i zastepujemy: skrzydelkiem z kurcZaka gotowanym, wolowina surowa, wątróbka drobiowa, jajko, serca drobiowe smakuje mu wszystko... Jeszcze rybke mu musze zlowic jakas😁😁 wkrotce jakies zdjecia podesle
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Tylko z podrobami nie można przesadzić ;)
Zablokowany